asdf7890 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) Ahoj, zjistuji jake rezervni kolo by bylo nejlepsi ve Scale bez vybavy sound system abych usetril pod kobercem v kufru co nejvic mista, ktere bych mohl vyuzit napr. pro lahev nahradniho oleje, gumicuky, tazne lano, startovaci kabely, skladaci lopatku, deku s naradim atp. Neplnohodnotne kolo ma sirku 195mm. Napr. na www.dojezdove.cz jsem nasel kolo sirky 125mm ktere by tam pasovalo, ale zase nevim jestli by tam nejak rozumne pasoval ten origo polystyrenovy box s naradim. Jeste me napadlo, ze by se tam dalo dat dojezdove kolo ktere se dava s vybavou Sound system. Nevite nekdo prosim rozmery toho dojezdoveho kola? Nemel byste nekdo prosim foto dojezdoveho kola s naradim v polystyrenu s demontovanym subwooferem? Predem dekuji za rady. Edited August 25, 2020 by asdf7890 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuchar7 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 "lahev nahradniho oleje, startovaci kabely, skladaci lopatku, deku s naradim" Cože? Myslím, že tohle opravdu nebudeš potřebovat. Měj trochu důvěry v nové auto :D To raději plnohodnotnou rezervu, hever a pořádný klíč na kola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf7890 Posted August 25, 2020 Author Share Posted August 25, 2020 Ok. Ale stejne si myslim, ze misto plnohodnotne rezervy je lepsi co nejuzzsi dojezdove kolo, protoze ta uspora mista mi za to stoji. Navic rezervni kolo se vyuziva malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabac Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Preco, ja tam tiez mam naladovane vsetko. Este i 2kg sucheho krmiva na ryby a ine veci. Chapem tuto poziadavku.. Pozri, ak nemas rezervu od vyroby, tak mas dve moznosti. Dojazdovku, alebo ja som dal zimne koleso jedno tak, ze plechova cast je dole a do vnutra kolesa zhora mam nalozene veci. Ako sadu so zdvihakom, krmivo, deka, zarazka do zvahu pod koleso, lopata a ine blbosti. Plus take ako rybarska podlozka atd, mam okolo kolesa v tom vyklenku, takze ani koleso sa nehybe.Ak potrebujes celu sirku vyklenku, tak dojazdovku, ak nie, tak normalne to co pouzivas, ci hlinik (ten mam v zime tam) ci plechac. Taky rozdiel v tom nemas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf7890 Posted August 26, 2020 Author Share Posted August 26, 2020 Ok. Nemam rezervu z vyroby. Myslim si ze misto neoriginalniho dojezdoveho kola s nejakou cinskou pneumatikou by bylo nejlepsi original dojezdove kolo s original polystyrenovym boxem na naradi co se dava k vybave Soundsystem. Kdybyste nekdo mel foto kolik to zabira mista v kufru bez Subwooferu a jak je kolo siroke tak prosim poslete informaci/foto. Dekuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dczek Posted August 27, 2020 Share Posted August 27, 2020 Doufám že je to tam dostatečně vidět. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf7890 Posted August 27, 2020 Author Share Posted August 27, 2020 Je to videt perfektne, diky za fotky. Kdyz mam na aute kola 205x55xR16, tak predpokladam ze nevadi ze rezervu bych mel 125x70xR18, protoze celkovy obvod kola je stejny. Vidite to taky tak? Diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dczek Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 Já mám tedy na autě 205/50 R17 ale myslím že na dojezdové rezervě by to vadit nemělo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf7890 Posted September 26, 2020 Author Share Posted September 26, 2020 (edited) @Dczek: Uvažuju, že bych dojezdovku otočil vyboulenou stranou dolů a do ní bych koupil originál polystyrén s nářadím z VW. Bylo by prosím možné napsat ještě i číslo dílu a označení co je vyraženo na tom plechovém disku (např. 6.5J x 18 ET35)? Děkuji. Edited September 26, 2020 by asdf7890 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bennoch69 Posted October 12 Share Posted October 12 Zdravím , chtěl bych se zeptat , mám scalu jako roční vůz a až po delší době jsem zjistil , že mám rezervní kolo normální ( je nové , není dojezdové ) o rozměru 16 a na autě mám kola 17 , je to tak správně nebo mi to prodali se špatným rezervním kolem ? Děkuji za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted October 13 Share Posted October 13 Je to OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts