Přejít na obsah

Jak jezdit, řadit ?


superlovo

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám najeto celkem dost , ale docela na starejch autech. K je moje první nový a tak bych se chtěl poradit. Přečetl jsem co šlo o karbonovaní a škodlivém podtáčení tohohle našeho motůrku ale nikdo moc neřeší jakej výkon v danou chvíli motor musí vyvinout. Takže se chci optat úplná rovina 6tka man. bez zátěže 1 max 2 lidi 1800 - 1900 ot. je to ok, nebo radši podřadit. Na mý každodenní trase je takovejch úseků několik kdy to tak vychází ať již na 6 5 nebo 4ku. Díky za každou reakci..

Editováno: , autor: superlovo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě podřadit, ta 6 je k ničemu když nejezdíš tam kde si ji užiješ, ale stále tady čtu čím víc qvaltů tím víc auto. Jsem stará konzerva co taky přešla na starý kolena na litr a byl to boj, ale mám jen 5q rapida a nebojím se ho točit i bez super paliva. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jak už psali pánové výše, tak aditivovanej benzín je základ a když občas "vymeteš pavučiny", tak děláš dost proti karbonizaci. Na 6. RS je těch 1 800 - 1 900 docela obstojné, raději ne míň, zvlášť když budeš potřebovat prudce zrychlovat. 
Na 4. a 5. raději jen 2 000 a výš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...