Miloskr Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Dobrý den, má někdo zkušenost s dovozcem Autodraft? Popř. koho byste doporučili na koupi tak 3 roky staré Octavie nebo Superbu s nájezdem kolem 100 tisíc km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Hledal bych v programu škodaplus roční nebo prověřené vozy, pokud bych nenašel tam hledal bych hlavně u partnerů škodovky a důkladně prověřil servisní historii. Vykašlal bych se na jakýkoli dovoz odkudkoli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Mne a znamym sa osvedcil pan Gejdoš od Ružomberka. Dovaza O3, Superb z Holandska. Slusne ceny za dobru vybavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francouzská citronáda Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Rozhodně neplatí. že škoda plus rovná se kvalita. Prodávají tam stejné ojetiny jako v jiných bazarech. Používají stejné praktiky a zatajují bouraná vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skaard Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Neni nahodou Skoda plus jenom partnersky program na prodej jetych aut predevsim z leasingu? Auto nejde pretahnout z jednoho konce republiky na druhy, muselo by se to resit odkupem/prodejem mezi servisy, jako to treba jde u aaa-cek. Vcera jsem pres Skoda plus kupoval auto, jednalo se o autorizovany servis, informace poskytnute v inzeratu odpovidaly tomu co se dalo vycist pres vin v Cebii a servisni historii. Sam servis pri prodeji nabizel zobrazeni historie. Pri osobni prohlidce bylo vse v poradku. Kdyz jsem vybiral auto, tak jsem se dival i po superbu a narazil jsem na inzerat od autodraftu, pri kontrole VINu bylo videt, ze auto bylo bourane, v inzeratu o tom nic nepsali, na druhou stranu ani nepsali ze nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 V programu ŠkodaPlus jsou hlavně referenstké vozy po zaměstnancích ŠA, a zřejmě i ty z krátkodobých pronájmů. U některých inzerátů bývá i někdy psáno, že došlo k nějaké opravě. Jinak je to bazar jako každý jiný - i takové AAA mívají vozy přímo od ŠA (tam je mají jako zánovní v programu Mototechna). Samotní prodejci je získávají na základě aukcí, nebo tomu tak alespoň dříve bylo. Většinou se pak jedná o více vozů najednou které ten prodejce koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 před 7 hodinami, Francouzská citronáda napsal: Rozhodně neplatí. že škoda plus rovná se kvalita. Prodávají tam stejné ojetiny jako v jiných bazarech. Používají stejné praktiky a zatajují bouraná vozidla. Tohle mě zajímá. Prosím, jestli můžeš, konkrétní případ. Klidně SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 před 44 minutami, stanmar napsal: V programu ŠkodaPlus jsou hlavně referenstké vozy po zaměstnancích ŠA, a zřejmě i ty z krátkodobých pronájmů. U některých inzerátů bývá i někdy psáno, že došlo k nějaké opravě. Jinak je to bazar jako každý jiný - i takové AAA mívají vozy přímo od ŠA (tam je mají jako zánovní v programu Mototechna). Samotní prodejci je získávají na základě aukcí, nebo tomu tak alespoň dříve bylo. Většinou se pak jedná o více vozů najednou které ten prodejce koupí. Jestli můžu, trochu to doplním. Ve ŠKODA Plus se v rámci ročních vozů objevují dva typy aut. 1. Referentské vozy - služební vozy zaměstnanců. Mívají různé specifikace a jednoduše je poznáte na místě podle středočeských RZ. Tyto vozy si prodejci "losují", jak správně píše @stanmar 2. Tzv. vozy MAL - auta po ročním operativním leasingu pro zaměstnance. Většina zaměstnanců je využívá pro manželky apod. Ty mají vždycky pražské RZ a specifikace bývají dost podobné. Tyto vozy prodejce "dostane", případně si je de facto sám vytvoří, když např. zaměstnanec dealerství využívá program MAL. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Co jsem se dozvěděl, tak se snad i draží v aukci, není to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Jojo, taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.