slavo Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Ahoj, mam problem ze v niektorych situaciach ked otvaram predne dvere, ta chromova lista co je ponad ne zachyti chromovu listu co je ponad zadne dvere (v tom mieste ako je na obrazku) a vytrhne ju z toho gumeneho tesnenia co v nej drzi. Da sa tam sice zatlacit nazad, ale uz ma to prestava bavit. Mate niekto podobny problem, ako ste ho riesili? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Servis, reklamace. Timhle trpel snad kazdy superb z prvnich serii vyroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 9. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Auto uz je po zaruke, takze reklamacia asi nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Myslim ze to bylo tim ze cela ta lista povyjizdela. Ja ji sice nemel az tak ze by skrtala o zadni, ale byla tam viditelne menzi mezera nez na druhe strane tak mi ji este v zaruce jak rikal technik "presadime" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Presadi a prilepi. Vsiml jsem si ale, ze uz zase trochu drhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrayWolf Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 Ahoj, mě to opravil mechanik ŠA před servisem během 5 min.Vyloupl tu chromovou lištu, potom chytil to těsnění v místě kde ta lišta končí a z vnitřní strany ho začal prsty páčit směrem přes rám dveří ven.Těsnění povolilo potom pokračoval směrem dolů/dopředu asi tak do poloviny dveří.Poté těsnění potlačil dopředu a uvolněný zbytek nasadil zpět.Nacvakl chromovou lištu a bylo hotovo :-).Nic na tom není,zvládneš to i sám.Pokud by se to začalo zase posunovat,tak říkal podlepit.Mě už to drží půl roku na místě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 (editace) Jo. Jo. Delali mi to na zaruku. Tesneni mechanik podlepil asi v delce 10cm v rohu nahore. Oprava se povedla az na podruhe. Proto jsem u toho byl v dilne. Posunuje se to kvuli usporam. Volkswageny maji v ramu dirku a do ni zapada vystupek v tesneni. Superb to nema. Proto se to posouva. Editováno: 11. Říjen 2020, autor: Michaltvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 @GrayWolf Prosím neměl bys ty a nebo někdo jiný návod na opravu, aby to pochopil i naprostý idiot? Ideálně krok za krokem. Měl jsem to už jednou v servisu, nějakou dobu byl klid a už se zase vytahuje lišta. Podle všeho je blbě posunuté těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Tak hlasim, ze je to uplne jednoduche. To paceni smerem ven neni mozne zacit na kraji, tam je tesneni zahaknute kolem dokola. Pak uz staci jen odpacit cca 10cm pod vrchni kraj skla a pricvaknout zpatky tak, aby prave v hornim rohu dveri tesneni nebylo navolno smerem k zadnim dverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 @bojler sice jsem ti nerozumel, a neni to krok po kroku, ale snad kolegove budou mit vetsi predstavivost 😇 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Nejlepsi je s navodem od Graywolfa jit k autu a prohlidnout si ty dvere. Blbe kecy jeste nikomu nepomohly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 @bojler ja to myslel jako kompliment, zes to dal. Nicmene tys to od Graywolfa taky moc nejdriv nepobral, a ja to zas nepobral od tebe. Ale ocenil jsem, ze ses do toho pustil, a i to popsal. ja prostorovou predstavivost nikdy moc nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 No tak si predstav, ze pod nacvaklou chromovou listou je tesneni okna obepinajici a fixujici sklo (minimalne horni cast). To je na plechu dveri jen nasunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Taky se mi ohýbala vrchní lišta kolem dveří.. vyřešeno mamutem a od té doby klid 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Bohuzel jsem musel uz dvakrat postup opakovat - se zadnimi dvermi koliduje predni tesneni. Asi bude nutne podlepit, premyslim jak a cim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Mamut a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2023 Lze pouzit dvouslozkove lepidlo? Zrovna jsem ho pouzil v koupelne, tak premyslim, jestli by fungovalo i na lakovany kov+gumu. Na baleni je uvedeno toto: Není vhodné pro lepení PP, PE, teflonu a silikonu. Tzn. Melo by byt v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.