pachajirka Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Dobrý den, prosííím o pomoc......Včera se mi najednou rozsvítila kontrolka airbagu a nejde smazat.....Největší problém je, že v pondělí jsem objednaný na STK a takto neprojdu..... Vag mi vypsal tuto chybu, která ovšem nejde smazat ( píše to, že to řídící jednotka neumožňuje. Předem děkuji za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Neumožnuje možná proto,že máš klon,jinak by to nepsalo neznámý chybový kód. V první řadě běž za někým,kdo má ofiko kabel. Jinak jaké auto?Můžeš mít přetrhnutý pásek v kroužku volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pachajirka Vloženo 19. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 před 28 minutami, cosby napsal: Neumožnuje možná proto,že máš klon,jinak by to nepsalo neznámý chybový kód. V první řadě běž za někým,kdo má ofiko kabel. Jinak jaké auto?Můžeš mít přetrhnutý pásek v kroužku volantu kroužek je nový, proto byl přerušený ten řidičův airbag.... Kabel je oficiální..... a jak by se dal poznat ten klon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Prichazi Ti aktualizace VCDS? Na klony neprichazi aktualizace. Klon = jedna verze k konici zivota Na origo kabel prichzi aktualizace. To zalezi obcas jedno za mesic ale i taky jednou za pul roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pachajirka Vloženo 19. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 kabel mám origo.... kupoval jsem ho na stránkách http://www.pc-autodiagnostika.cz/autodiagnostika-vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pachajirka Vloženo 19. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 před 3 hodinami, cosby napsal: Neumožnuje možná proto,že máš klon,jinak by to nepsalo neznámý chybový kód. V první řadě běž za někým,kdo má ofiko kabel. Jinak jaké auto?Můžeš mít přetrhnutý pásek v kroužku volantu Jedná se o Fabii II 2011 se šesti airbagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Stáhni si aktualizaci.Musí vypsat chybu-né neznámý kód. kroužek se musí dobře namontovat-tzn.kola rovně a kroužek v "0" poloze-servisní poloze. Pokud je ktoužek v servisní poloze,ale kola máš natočeny na některou stranu,můžeš jej při dalším otočení přervat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 pachajirka prosím co máte za kabel přesně typ a k to mu bylo co a jak dlouho ho máte . a maže vám to servis na olej ? Není to pod kodem ? děkuji Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pachajirka Vloženo 19. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Tak jsem zkusil, jet rovně a zastavit, volant je úplně krásně uprostřed a kroužek píše 00°......Takže toto sedí, až se divím Moje verze VCDS je SVO 20.4.2 Ještě mě napadlo, že bych Řj airbagů odhlásil z cangate, aby se vůbec nezapínala kontrolka airbagu... myslíte, že by na to na STK přišli?? Plus jsem přidal fotografii, co mi to přesně hlásí, když chci smazat paměť závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 (editace) Je lepší používat EN verzi, má víc chybových kódu. A STK zajímá jenom emisní normy + chyby v motoru. Editováno: 22. leden 2021, autor: Domio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.