Bananovnik Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Ahojte, mam S3 s DSG a obcas by som potreboval zaparkovat v garazi, kde este funguje posuvaci (sokoban) system. Takze by som potreboval zaparkovat a zamknut auto tak, aby bola prevodovka v neutrali a auto sa dalo kusok rucne potlacit. Ako na to? Pokial paka nie je v polohe P, auto na displeji protestuje a neviem ho zamknut. Dakujem za info. B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Obávám se, že nijak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 S3 není na sokoban stavěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bananovnik Vloženo 26. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 No, to je celkom Skoda... Vzdy to mozem nechat nezamknute, pripadne skusit zamknut klucom, otazka je, co vsetko pobezi a ako dlho to v takom stave vydrzi akumulator. Ale ocakaval by som, ze sa da take nieco obabrat cez diagnostiku, je to predsa len logicky if-then problem. Ak by sa niekto kreativny a problematiky znaly toho chytil, verim, ze nie som jediny na svete, kto by to ocenil ;). Ak totiz nas progresivny primator zrusi parkovanie na ulici, ako sa zastraja, tak toto by mohol byt celkom deal breaker parkovania v garazi ;(. Skusim este oslovit zopar servisov a predostriet to ako vyzvu pre sikovnych, mozno to nejaky tvrdohlavy mechanik vykouma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 Já auto v garáži nezamykám dlouhodobě, jezdím cca 20km tam a 20km zpět do práce a nikdy jsem neměl problém s baterkou. Ani neběhám s nabíječkou. Všechna auta měním do 4 let stáří maximálně. Podle mě to půjde i vypnout, když jde vypnout třeba i nutnost sešlápnutí spojky pro start motoru u manuálu, stejně jako nastavit zamknutí kessy sytémem s nastartovaným motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Já bych si zkusil nechat aktivovat zamykání auta s běžícím motorem. To by mohlo pomoci. Já aktivováno mám, můžu vyzkoušet. Teď tedy dočasně u Kodiaqa, ale to by snad mělo být stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.