akubus Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Zdar, dnes som si uvedomil že mi chýba 12V pripojenie pod volantom, potreboval som pripojiť klasickú navigáciu Garmin, ktorá má 12V nabíjanie. Skúšal som to s redukciou na USB-C no tak mi Garmin nefunguje. Ako sa to dá poriešiť? Je na to nejaká špeciálna redukcia? Ťahať to z kufra je asi blbosť 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 (editace) Ve středovém panelu fakt není zásuvka na zapalovač? To jsou dnes vymoženosti. V tom případě ti asi nezbyde nic jiného, než to natáhnout z pojistek. V několika vláknech se to tady už řešilo. Editováno: 8. leden 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 @akubus nebo to resit uplne jinak 🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Nevíte náhodou, jestli je u verze Active standardně USB-C u středového zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Ne u Active není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 V 8. 1. 2021 na 15:36, akubus napsal: Zdar, dnes som si uvedomil že mi chýba 12V pripojenie pod volantom, potreboval som pripojiť klasickú navigáciu Garmin, ktorá má 12V nabíjanie. Skúšal som to s redukciou na USB-C no tak mi Garmin nefunguje. Ako sa to dá poriešiť? Je na to nejaká špeciálna redukcia? Ťahať to z kufra je asi blbosť 🤔 Já to táhl z kufru abych nezasahoval do elektroniky. Nic to není za opěradlem se protáhne pod plastem a pod sedákem podlahovým konercem. Za 10 min jsem to měl a po starostech. Externí navi, rychlonabíječka na mobil, dozadu nabíječky na tablety ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.