martind_ Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Čau, při parkování a plném vytočení volantu se mě ozvalo takové divné zakřupání ..následně vyskočila porucha Airbag a kompletně nefunguje volant jako klakson, veškeré postranní tlačítka apod.. Neví někdo co s tím a kolik může stát oprava? Octavia vRS 3 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Tipujem vadny podvolantovy kruzok. Podobne som riesil znamym na F3 https://forum.skodahome.cz/topic/133410-multifunkční-volant/?do=findComment&comment=2491813 Opravovali sme doma, pajka, nozik, tavna pistol 🤷♂️ zatial sa neozvali ze by to blblo znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 23. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Už jsem po tom pátral a na 99,9% je to ono, volal jsem do autorizáku oprava tak 9 - 12K ..za takovou plastovou blbost, nechápu to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 To by sedelo. Preto sme to skusili opravit noo, aby mohli jazdit https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0953569-kruzok-airbagu-skoda-24874.html Jedine skusit preverit presne cislo dielu a prehladat bazar, bazor a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RencMan Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Ahoj, stalo se mi to stejné u Octavia 3. Koupil jsem náhradní díl u Auto Kelly, díl seděl jak fyzicky a označením, po namontování volant začal fungovat a kontrolka airbagu zhasnula, nicméně se rozsvítila oranžová kontrolka tempomatu a VCDS neustále psalo chybu rozpojený obvod, mechanik řekl, že v tu chvíli to nejde kódovat. Je možné, že byl díl špatný nebo dělal něco špatně ? 5Q0953549A Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Dle mého je jen špatně nakódovaná podvolantová jednotka. Zkusil bych pátrat tam. Jestli se nepletu, tak to bude vidět v hodnotách adaptací/přizpůsobení pod jednotkou gateway (19) a bude to adaptace "multi_function_steering_wheel" nějak tak. Nevím teď jistě. Tam se nastavuje, co vlastně je na volantu/páčkách osazeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.