Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

zaujimalo by ma, ako dlho ste cakali, budete cakat na novu Octavku.

My some objednavali 28/07/2022. Predpokladany termin dodania marec 2022:).

Ide o combi, 1.5 e-tec, joy plus a sport packet, siva graphite.

Vopred dakujem

Vloženo (editace)

O4 liftback 1.5 tsi style plus (+ další pakety) objednaný v půlce dubna a dodání mělo být říjen (6-7 měsíců). Aktuálně ještě dealer nemá info, který týden konkrétně půjde do výroby.

Editováno: , autor: mobil-man
Vloženo

jo, zdá se, že historie se opakuje... v roce 1989 se čekalo na Favorita taky řadu měsíců. My máme výhodu v tom, že nemusíme čekat přes noc ve frontě na zapsání do pořadníku...ale jinak se to čekání na nové auto blíží až moc nehezky té dávné době... 

Vloženo

O4 2,0 TDI 110 kW DSG Style + paket Style Plus, Klima Top, Premium, nezáv. topení, Canton, Columbus a další kravinky.

Objednáno v květnu, termín zatím půlka ledna.

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Čekat jeden rok života na kus škoda plechu? To chce tedy velkou dávku trpělivosti a bezmezné podpory tohoto ikonického technického skvostu. Smekám...

• Pozitivní 1
  • Negativní 2
Vloženo

Tak tahle tabulka v dubnu ukazovala u O4 6-7 měsíců. No a teď to mám bez 10 dní právě 6 měsíců. Tak jsem zvědavý, jestli bude za měsíc, nebo se prodlužuje čekací doba i u starých objednávek...

Vloženo

Termíny dodání nové Octavie jsou v současnosti minimálně 12 měsíců a více. Bez rozdílu výbavy motorizace či karoserie.

Vyjímečně je možné mít auto dříve, tam se však jedná již o objednané vozy prodejcem.

Vloženo

Myslel jsem Háčka. Mraky skladovek a dnes známý, jestli neznám prodejce, že by chtěl slevu. Po emailu -10% na i30N. Kia také funguje lépe, viz. mé téma ke konci.

0EC26658-63CA-4A8E-AC3C-2A33D587BE2F.jpeg

Vloženo
před 2 hodinami, Jan R. napsal:

Přijít do salonu a říci mi tento termín, otočím se a jdu jinam. Věřím, že to udělá hodně lidí, firem.

Ale ne k Fordu. Ten potichu přestal prodávat v podstatě všechny normální osobáky - Fiestu, Focus i Mondeo. Zbyla tak jen Kuga a S-max.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...