Únor 1, 20223 r „Dělají pro nás výplně dveří, v zasaženém závodě se jen kašírují. Potahují se látkou přes plastovou výplň. Bez dané látky ale nemůžeme dát auta do prodeje,“ uvedl Povšík. https://www.novinky.cz/auto/clanek/kvuli-pozaru-hal-skoda-nedokonci-az-16-tisic-octavii-rika-odborovy-predak-40385777?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Únor 1, 20223 r Ráno kouknu na dveře, jestli potkám látku. Takhle z hlavy mě napadá jen polstr v kapse na dveřích.
Únor 2, 20223 r Style má látku na palubce, co mám tak nakoukáno. Ale ve dveřích mě to taky připadá jako spíš taková umělá kůže, koženka. RS má ve dveřích i na palubce alcantaru. Ale předpokládám, že té se to bude týkat taky. :/
Únor 2, 20223 r Nevím jestli se tomu dá říkat látka, ale kapsa na dveřích je vyplněná takovou divnou umělou plstí. Jinak je to plast.
Únor 2, 20223 r S tím si myslím mít problém nebudou, ten se dá koupit kdekoliv a nařezat podle potřeby a tvaru.
Únor 2, 20223 r Takhle to v průmyslové velkovýrobě nefunguje. Abys mohl "nařezat podle potřeby a tvaru", musíš na to mít stroj, se správnými přípravky, správně nastavený. Musíš mít nastavenou a vyřešenou kompletní logistiku, interní i externí. Musíš mít vyřešeno smluvně, musíš projít kvalitativní certifikací... To vše je proces na měsíce. Jako reálnější bych viděl výpomoc jiného závodu Grupo Antolin, kam se dočasně přesunou výrobní šablony a přípravky.
Únor 2, 20223 r "Jako reálnější bych viděl výpomoc jiného závodu Grupo Antolin, kam se dočasně přesunou výrobní šablony a přípravky." Jestli všechno neshořelo... :/
Únor 2, 20223 r Měli by výrobu rozjet v Turnově, ale i tak to bude trvat pár týdnů. A mimochodem jsem tu někde zahlédl, že od nového MR už není v přihrádce před spolujezdcem ten filc. Takže asi jde fakt jen o tyto kapsy ve dveřích :-)
Únor 2, 20223 r před 2 minutami, jenycek napsal: Měli by výrobu rozjet v Turnově, ale i tak to bude trvat pár týdnů. A mimochodem jsem tu někde zahlédl, že od nového MR už není v přihrádce před spolujezdcem ten filc. Takže asi jde fakt jen o tyto kapsy ve dveřích :-) Myslíš MR22?
Únor 2, 20223 r Ten filc vzali od MR21 Scale, Kamiqu, Karoqu. Octavii vzali v lednu to chlazení a osvětlení. O filcu zatím i o MR22 není.
Únor 2, 20223 r Ja mám modelový rad 2022, auto dokončené 3.1.2022, osvetlenie, klimatizáciu a filc v priehradke pred spolujazdcom mám.
Únor 2, 20223 r Přidávám svoji zkušenost, objednávalo se přes Arval 4.2021, OIV 1,5 TSi DSG e-tec, style +, sportpaket, panorama, tažné. Původní termín výroby byl listopad 2021, potom prosinec, leden a nakonec jsem dostal termín výroby 7. týden 2022. Dnes jsem volal prodejci jak to vypadá a 28.1., den před požárem v MB byl termín výroby přesunut na 13. týden. Popravdě přestávám věřit, že to auto někdy vyrobí.
Únor 2, 20223 r před 1 hodinou, smire napsal: Ja mám modelový rad 2022, auto dokončené 3.1.2022, osvetlenie, klimatizáciu a filc v priehradke pred spolujazdcom mám. Toto se bude týkat aut objednaných po osmém lednu. Tímto výrobním tempem to budou auta až na podzim.
Únor 2, 20223 r Tak jsem to myslel. Ne zpožděné dodávky, ale objednávky podle nového "upraveného" ceníku. Také mám MR22 a mám filc, světlo a chlazení v přihrádce :-)
Únor 2, 20223 r Info od prodejce: S touhle výbavou (asistovaná jízda, matrix atd.) orientačně duben 2023... Proto úvaha o Superbu, tam je to snad o polovinu lepší (ovšem i tak, 6-7 měsíců je dost) PS: Zaslechl jsem něco o konci TDI 147kw do Octy. Je to pravda?
Únor 2, 20223 r před 12 minutami, Emil-Z napsal: Proto úvaha o Superbu, tam je to snad o polovinu lepší (ovšem i tak, 6-7 měsíců je dost) Superb je ale 11 měsíců aktuálně Každopádně doporučuju objednat, než bude zdraženo Upraveno Únor 2, 20223 r od Hamman
Únor 2, 20223 r Ahoj, přidávám teké zkušenost s termínem dodání. Objednáno v červenci. Původní dodání duben 2022. Dnes jsem obdržel zprávu, že dodání by mělo být v řijnu 2022. konfigurace.pdf
Únor 2, 20223 r Kvůli tomu Antolinu? Proto jsou tak populární Škoda Plus vozy, dodání ihned Já mám také objednáno ještě něco jiného, tak schválně kdy to bude :D
Únor 2, 20223 r ... před pár dny, když šly zprávy, že oktávky se zkracujou na 7 měsíců jsem si říkal, že super... že budu nový auto muset řešit až za rok (potřebuju mít auto na saloně v září 2023). když čtu tohle... tak to vypadá , že tak letos v červenci .. kdy tohle skončí? :-D
Únor 2, 20223 r před 1 hodinou, Emil-Z napsal: PS: Zaslechl jsem něco o konci TDI 147kw do Octy. Je to pravda? nestraš ... mám ji vyhlédlou :(
Únor 3, 20223 r Oktávky už loni nejvíc drtila čipová krize a teď tenhle zásek se shořelou halou plnou dveřních výplní jen pro ně. Ostatní modely jedou normálně. Dnes mi známej říkal, že má od dvou dealerů nabídku na Supa s dodáním za 3 měsíce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.