kacer1 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Tak by mě zajímalo kde má O4 na tapecu látku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 „Dělají pro nás výplně dveří, v zasaženém závodě se jen kašírují. Potahují se látkou přes plastovou výplň. Bez dané látky ale nemůžeme dát auta do prodeje,“ uvedl Povšík. https://www.novinky.cz/auto/clanek/kvuli-pozaru-hal-skoda-nedokonci-az-16-tisic-octavii-rika-odborovy-predak-40385777?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Ráno kouknu na dveře, jestli potkám látku. Takhle z hlavy mě napadá jen polstr v kapse na dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Style má látku na palubce, co mám tak nakoukáno. Ale ve dveřích mě to taky připadá jako spíš taková umělá kůže, koženka. RS má ve dveřích i na palubce alcantaru. Ale předpokládám, že té se to bude týkat taky. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Nevím jestli se tomu dá říkat látka, ale kapsa na dveřích je vyplněná takovou divnou umělou plstí. Jinak je to plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Jo, takový ten filc, co je i v přihrádce spolujezdce ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 (editace) jo jo. Je to to samé. Editováno: 2. Únor 2022, autor: jenycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 S tím si myslím mít problém nebudou, ten se dá koupit kdekoliv a nařezat podle potřeby a tvaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Takhle to v průmyslové velkovýrobě nefunguje. Abys mohl "nařezat podle potřeby a tvaru", musíš na to mít stroj, se správnými přípravky, správně nastavený. Musíš mít nastavenou a vyřešenou kompletní logistiku, interní i externí. Musíš mít vyřešeno smluvně, musíš projít kvalitativní certifikací... To vše je proces na měsíce. Jako reálnější bych viděl výpomoc jiného závodu Grupo Antolin, kam se dočasně přesunou výrobní šablony a přípravky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 "Jako reálnější bych viděl výpomoc jiného závodu Grupo Antolin, kam se dočasně přesunou výrobní šablony a přípravky." Jestli všechno neshořelo... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Měli by výrobu rozjet v Turnově, ale i tak to bude trvat pár týdnů. A mimochodem jsem tu někde zahlédl, že od nového MR už není v přihrádce před spolujezdcem ten filc. Takže asi jde fakt jen o tyto kapsy ve dveřích :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 před 2 minutami, jenycek napsal: Měli by výrobu rozjet v Turnově, ale i tak to bude trvat pár týdnů. A mimochodem jsem tu někde zahlédl, že od nového MR už není v přihrádce před spolujezdcem ten filc. Takže asi jde fakt jen o tyto kapsy ve dveřích :-) Myslíš MR22? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Ten filc vzali od MR21 Scale, Kamiqu, Karoqu. Octavii vzali v lednu to chlazení a osvětlení. O filcu zatím i o MR22 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Aha. Tak to se omlouvám za mystifikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Ja mám modelový rad 2022, auto dokončené 3.1.2022, osvetlenie, klimatizáciu a filc v priehradke pred spolujazdcom mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohny87 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Přidávám svoji zkušenost, objednávalo se přes Arval 4.2021, OIV 1,5 TSi DSG e-tec, style +, sportpaket, panorama, tažné. Původní termín výroby byl listopad 2021, potom prosinec, leden a nakonec jsem dostal termín výroby 7. týden 2022. Dnes jsem volal prodejci jak to vypadá a 28.1., den před požárem v MB byl termín výroby přesunut na 13. týden. Popravdě přestávám věřit, že to auto někdy vyrobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 před 1 hodinou, smire napsal: Ja mám modelový rad 2022, auto dokončené 3.1.2022, osvetlenie, klimatizáciu a filc v priehradke pred spolujazdcom mám. Toto se bude týkat aut objednaných po osmém lednu. Tímto výrobním tempem to budou auta až na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Tak jsem to myslel. Ne zpožděné dodávky, ale objednávky podle nového "upraveného" ceníku. Také mám MR22 a mám filc, světlo a chlazení v přihrádce :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Info od prodejce: S touhle výbavou (asistovaná jízda, matrix atd.) orientačně duben 2023... Proto úvaha o Superbu, tam je to snad o polovinu lepší (ovšem i tak, 6-7 měsíců je dost) PS: Zaslechl jsem něco o konci TDI 147kw do Octy. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 (editace) před 12 minutami, Emil-Z napsal: Proto úvaha o Superbu, tam je to snad o polovinu lepší (ovšem i tak, 6-7 měsíců je dost) Superb je ale 11 měsíců aktuálně Každopádně doporučuju objednat, než bude zdraženo Editováno: 2. Únor 2022, autor: Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedřich Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Ahoj, přidávám teké zkušenost s termínem dodání. Objednáno v červenci. Původní dodání duben 2022. Dnes jsem obdržel zprávu, že dodání by mělo být v řijnu 2022. konfigurace.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Kvůli tomu Antolinu? Proto jsou tak populární Škoda Plus vozy, dodání ihned Já mám také objednáno ještě něco jiného, tak schválně kdy to bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 ... před pár dny, když šly zprávy, že oktávky se zkracujou na 7 měsíců jsem si říkal, že super... že budu nový auto muset řešit až za rok (potřebuju mít auto na saloně v září 2023). když čtu tohle... tak to vypadá , že tak letos v červenci .. kdy tohle skončí? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 před 1 hodinou, Emil-Z napsal: PS: Zaslechl jsem něco o konci TDI 147kw do Octy. Je to pravda? nestraš ... mám ji vyhlédlou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Oktávky už loni nejvíc drtila čipová krize a teď tenhle zásek se shořelou halou plnou dveřních výplní jen pro ně. Ostatní modely jedou normálně. Dnes mi známej říkal, že má od dvou dealerů nabídku na Supa s dodáním za 3 měsíce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.