cross Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Hmmm, já už pomalu i přemýšlel o alternativě. Ale O4 jsem si vybral mj. i kvůli tomu, že jsem měl zaměstnaneckou slevu - která nebyla malá. Zároveň se mi líbí a rád jsem podpořil řekněme českou značku. Ale to, co se od objednání děje, mě fakt dost zklamalo. A slyšet, že v extrémních případech se čeká 12 měsíců v době, kdy mám 5 měsíců za sebou a před sebou 15, mi fakt nepomáhá. Jinak kolega už taky reklamoval letos vyrobenou O4 - špatně nasazené zadní světlo + se zevnitř rosilo. Co se týče elektroniky, tak zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Já myslím, že těch dalších 15 měsíců čekat nebudeš. Mají prý objednávky cca do poloviny roku, takže bych naivně očekával, že to třeba v létě budeš mít. Ale v dnešní době člověk nikdy neví. Ty problémy jsou prý spíš jen o softwaru, ale snad to ty aktualizace vyřeší. Hele mám to stejně - auto se mi vzhledově líbí, při předváděčce mě to zaujalo a přes zaměstavatele mám taky slušné procento slevu... Proto jsem objednával takhle do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Jinak kolega objednával vloni v polovině ledna Focuse a před Vánoci dorazil... Ford je na tom tedy výrazně líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Objednávky mají do poloviny roku, ale toho příštího (viz článek níž) :) Pochybuju, že si nějaký plánovač výroby řekne "Tady ta objednávka čeká přehnaně dlouho, posunu ji." Ani si toho nikdo nevšimne. A když jsem se k tomu osobně hlásil, poslali mě do prdele. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-nejkritictejsi-rok-v-historii-skodovky-firma-spustila-drasticke-uspory-221484 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 (editace) Není to opravdu do poloviny roku 2023, vzhledemk tomu, že tento rozhovor vznikal ještě v roce 2022? Editováno: 2. leden 2023, autor: Tragedie_v_JZD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Pravda, jsem blb, o tom rozhovoru vím a kvůli němu jsem tak nas*aný :D Nedošlo mi, že tu textaci nezaktualizovali. V rozhovoru zároveň řekl, že si myslí, že do konce 2023 všechny ty objednávky vyřídí, tady říká něco o polovině roku. Ale asi je to jen slovíčkaření. Díky za opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Tak to že objednávky mají do poloviny roku 2023 je hezké, ale aby přednostně dodělali nedodělaná auta to asi ne. Pojede výroba která je prioritní a když zbydou komponenty tak budou,, dolepoval" odstavená auta. Lituji lidiček co májí objednáno víc jak půl roku. Přemýšlel jsem o výměně Karoqa za O4 2.0TSI, ale na FB foru jsou SW problémy i u prosincových aut 2022, tak jsem se na to vykašlal a počkám až na FL. Snad budou vyřešeny SW problémy a dodací lhůty se vrátí do normálu 3-6měsíců. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Ta fóra, kde píšou o těch SW problémech mě taky děsej no. Na druhou stranu jsem zahlídl i vlákno, kde bylo celkem dost lidí, kteří napsali, že v podstatě nemají žádný problém. Je to asi taky taková loterie, kterou u auta skoro za mega nechceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 @kacer1 Tak to já z posledního odboráře pochopil, že výrobu nových naopak zcela zastavili a chtějí přednostně dokončit odstavená vozidla. Otázka je, do jaké míry se dá už komukoliv, kdo komunikuje s veřejností, věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Myslím, že to měla být priorita do konce roku, aby si vylepšili fin. výsledky za rok 2022. Dneska by se snad měla rozebíhat výroba nových, takže dokončování už bude zase vlažnější... Alespoň takhle to chápu já. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Nějaké novinky... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-nejkritictejsi-rok-v-historii-skodovky-firma-spustila-drasticke-uspory-221484 ještě jsem ale nečetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 (editace) @Pedro32Zase jeden tzv. recyklovaný příspěvek na Seznamu. Článek a video se na Seznamu objevilo již cca před měsícem a kdo ví, kdy to bylo vůbec předtočeno, dnes může být situace zase někde jinde..... Editováno: 2. leden 2023, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Zrovna na to koukám... Myslel jsem, že to jsou nějaké novinky a ne recyklace starého rozhovoru s Jahnem. Tak nic, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 (editace) před 23 hodinami, Pedro32 napsal: Ta fóra, kde píšou o těch SW problémech mě taky děsej no. Na druhou stranu jsem zahlídl i vlákno, kde bylo celkem dost lidí, kteří napsali, že v podstatě nemají žádný problém. Je to asi taky taková loterie, kterou u auta skoro za mega nechceš. Z těch co jsou spokojení, tak většinou nepíše nikdo, z těch co mají problém, tak vesměs píšou všichni. Nechci to bagatelizovat, samozřejmě u takového auta by se to dít nemělo, ale ten obrázek na sociálních sítích bude dost zkreslený. Editováno: 3. leden 2023, autor: JirikHL 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 Problemy se taky objevujou casem, logicky, mam tam nejaky problem, protoze se mi po vice jak roce zacal obcas restartovat infotainment, restartu predchazi odpojeni hudby od bt, tak mozna neco s bt, kdo vi Jinak nedokoncenych aut drasticky ubylo, budte pozitivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 @Hamman A už se blíží i výroba tvé náhrady za stávající Octavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 @Hamman Však jo, to chápu. Je to přece jen spotřební zboží. Pokud to bude občasný restart infotainmentu, tak se to asi dá unést. Pokud při každém startu budou lítat hlášky, že nefunguje X asistentů, tak to by bylo ke zlosti. Ale jak psal @JirikHL, tak na fórech si budou stěžovat lidi, kterým to blbne a spokojený člověk to nemá potřebu někde opěvovat -> nepoměr v příspěvcích, který budí (zkreslený) negativní dojem na celé auto. Super, to rád slyším. :) ŠA mi slibuje dokončení do konce měsíce, tak snad to tak skutečně bude. Ty asi nemáš nějaké bližší info, kdy to jde na řadu v dokončování nebo tak něco, viď? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 Naprostý souhlas s @JirikHL. Mám 3 a půl měsíce, 4500km a naprostá spokojenost. Jediný "problém" je, že Android auto občas potřebuje pár minut než načte hudbu z telefonu, nebo zobrazí mapy.cz v tmavém režimu, místo ve světlém. Ale to přičítám tomu, že si Android auto nemůže na 100% notovat se všemi telefony, když v nich navíc běží něco na pozadí. A to je asi můj případ. Čekal jsem 17 měsíců a o to víc jsem se těšil. To je pak jiný zážitek, než když si člověk přijde pro auto do krámu jak pro housku. A o to víc jsem teď nadšenější. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 Tak hlavně, že slouží. :) Já načínám 17. měsíc teď lednem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 Taky přeji ať slouží , já zatím čekám jen "15" měsíců. Jak píše kolega výše, pište lidi i pozitivní věci, těch negativních už bylo dost i když je pravda že se pořád objevují a lidi to štve, tomu rozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 Malinko mě to děsí .. leasing mi končí až příští rok v září, ale když to čtu .. tak snad abych to raději objednal už v březnu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. leden 2023 Sdílet Vloženo 4. leden 2023 V září 24? Co takhle počkat s objednáním až na FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 před 21 hodinami, Murphy1 napsal: ... Jak píše kolega výše, pište lidi i pozitivní věci, těch negativních už bylo dost ... Já se dočkal po cca 16 měsících, dnes po 1500km se mi svévolně restartoval infotaiment, jinak funguje vše suprově. Jen jsem teda ještě nerozchodil virtuální pedál, tak ten posoudit nemůžu :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 před 20 hodinami, Rapid1.0 napsal: V září 24? Co takhle počkat s objednáním až na FL? FL ne-FL je mi vcelku šumák :-D - ví se vůbec, jestli a kdy bude? .) já jenom potřebuju v září 24 mít auto na salóně :-D a kdyz vidim ty dodačky u některých ... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 @Tragedie_v_JZD no právě 2024. Otázka je, kdy spustí objednávky a jaké budou v tu dobu čekací lhůty. Platí, že to bude RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.