trixen Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 @Kentán01 aký si mal pôvodne sľúbený termín výroby? Pýtam sa lebo ja som objednával v rovnakom mesiaci, ale moje auto stále v nedohľadne.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kentán01 Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 @trixen úplně původně byl 5/22, potom 10/22, 5/23, potom 13. týden 23 a od té doby mi to posouvají pravidelně o 5 týdnu až doteď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 18. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 nedalo mi a dnes som zavolal dílerovi ohľadom aktuálneho stavu objednávky. Tak už mi vraj zafixovali termín výroby na CW35, čo je o týždeň skôr než doterajší odhad CW36-CW40. To by bolo 19 mesiacov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 Vzhledem k celozávodní dovolené se ti to už více dopředu podle mě neposune, protože to máš 3 týdny po následném rozjezdu výroby Tak snad to neposunou ani na druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmen Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 (editace) Já jsem objednával (1.5 TSI DSG Liftback Style snad se vším co šlo kromě DCC) před lednovým "zdražením" - 18.1.2023, bylo mi slíbeno dodání na konci roku, konkrétněji výroba 46.-48. týden (druhá půlka listopadu), před týdnem jsem se ptal znovu a kupodivu posun na 39.-41. týden (přelom září/říjen). Editováno: 20. Červenec 2023, autor: Radmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 Snáď to už ostane ako to je naplánované. Ale na druhej strane by ma to neprekvapilo. Pôvodne som sa pripravoval už aj na variant, že budem pri odovzdávaní potrebovať rovno zimné gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 @RadmenMám aktuálně stejné týdny. Objednáno ale 06/2022. @trixenJá se dealera určitě budu ptát, jestli umí nějakou cenu na zimní sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misanovy Vloženo 24. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2023 Ahoj, jak vám dlouho trvalo dodání auta k prodejci od chvíle, kdy bylo vyrobené? Moje byla vyrobena 11. 7. a stále ještě nedošla k prodejci. To čekání je nekonečný 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 (editace) To je různé, záleží i na lokalitě. Někde pár dní, někde týdny. Byla i doba, kdy nebyly přepravní kapacity, tak se to protáhlo. V dnešní době bych čekal, že do 2 týdnů to je vždy. Aktuálně mají celozávodku - ale nevím, jestli to má vliv na rozvoz aut, to si myslím, že ne. Jak dlouho jsi čekal na výrobu? Jakou máš konfiguraci? Editováno: 25. Červenec 2023, autor: cross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 před 12 hodinami, Misanovy napsal: Ahoj, jak vám dlouho trvalo dodání auta k prodejci od chvíle, kdy bylo vyrobené? Moje byla vyrobena 11. 7. a stále ještě nedošla k prodejci. To čekání je nekonečný 😀 Držím palce, aby to bylo co nejdřív. Já byl zase tehdy druhý extrém, kdy jsem čekal na předání asi měsíc. Ale to byl problém spíš na straně dealera - můj prodejce měl dovolenou a nikdo to za něj nechtěl předat a potom si ještě myslel den před předáním, že tam auto má a ono bylo na nějakém jejich odkladovém parkovišti, ze kterého se taky týden objednával převoz do salonu... No měli v tom bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 10 dní - leden 2022 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 před 13 hodinami, Misanovy napsal: Ahoj, jak vám dlouho trvalo dodání auta k prodejci od chvíle, kdy bylo vyrobené? Moje byla vyrobena 11. 7. a stále ještě nedošla k prodejci. To čekání je nekonečný 😀 Září 2022 - 3 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misanovy Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 V 25. 7. 2023 na 6:48, cross napsal: To je různé, záleží i na lokalitě. Někde pár dní, někde týdny. Byla i doba, kdy nebyly přepravní kapacity, tak se to protáhlo. V dnešní době bych čekal, že do 2 týdnů to je vždy. Aktuálně mají celozávodku - ale nevím, jestli to má vliv na rozvoz aut, to si myslím, že ne. Jak dlouho jsi čekal na výrobu? Jakou máš konfiguraci? Nakonec si pro to dneska jedu 🤞🏼 Objednával jsem auto 25. 5. 2023. Konfiguraci mám Sportline v plné výbavě 1.5 TSI DSG. Původně mi říkali, že to bude za rok, ale šlo to hodně rychle do výroby. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 (editace) Tak to jsi zatím asi ten nejrychlejší, co jsem tu četl Editováno: 27. Červenec 2023, autor: cross 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 veru, masaker termín dodadnia. Ostatní tu môžeme ticho závidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 27. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2023 Ano, a ještě to "To čekání je nekonečný 😀" tomu dodává korunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 kolega dostal služobnú minulý týždeň. Nič extra výbava, žiadne opcie navyše bežná 1.5eTSI- dodávka po 19 mesiacoch.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 V 22. 6. 2023 na 6:16, cross napsal: Tak to je slušný fofr To byl salon v MB nebo v Praze? Kolin 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Tak se i u mě stal malý zázrak a místo dalšího posunu mám auto k vyzvednutí. Původní objednávka 04/2022 a po 3 posunech termínu byl poslední v říjnu. Nakonec o více jak měsíc dříve. Octavia combi style TDI 110kW DSG + hromada příplatků. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 @JiříR Gratulace A to ses dozvěděl až o tom vyzvednutí a že bylo vyrobeno jsi netušil? Teď byla totiž celozávodka, tak ti to asi museli vyrobit už cca před 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Je to firemní auto, takže ze salonu ho vyzvedává naše oddělení na auta. Měl jsem minulý týden dovolenou a to mi napsali, že jim minulý týden ve čtvrtek přivezli 6 aut a moje je mezi nimi. Takže je klidně možný, že už je na světě měsíc. Bohužel komunikce se salonem probíhá přes toto oddělení, tak je to kostrbaté mít přesnější ínformace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 16. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2023 Já se včera dozvěděl, že poslední termín dodání (krátká, základní modrá, 1.5 DSG)se posouvá o 6 týdnů na 29. 9. Původní termín byl 23. 3., pak 5. 6. a potom 18. 8. Objednáno 9. 3. 2022. Jsem zvědavý, jestli se nového auta dočkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 Výrobě asi nepomůže https://www.novinky.cz/clanek/auto-volkswagen-kvuli-povodnim-ve-slovinsku-ceka-vypadky-ve-vyrobe-40442201?utm_campaign=abtest230_hlavicka_na_telefonu_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 4. Září 2023 Sdílet Vloženo 4. Září 2023 On 7/20/2023 at 9:26 AM, cross said: Vzhledem k celozávodní dovolené se ti to už více dopředu podle mě neposune, protože to máš 3 týdny po následném rozjezdu výroby Tak snad to neposunou ani na druhou stranu Nakoniec to predsa dokázali ešte skôr Dnes som som opäť volal dílerovi, tak že auto už je vyrobené (v CW34) tj už zakrátko by malo byť dovezené aj na predajňu. Čakačka viac než 18 mesiacov.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 Koukám, že se ty dodací lhůty od začátku roku moc nezměnily. 🤔 Přitom jsem si říkal, že by to už mohli odbavovat rychle, jak se psalo, že už je vše ve výrobě OK... @cross Tobě se už taky pomalu přibližuje termín, ne? Nebo? To pak tahle sekce přijde o skalního fanouška. 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.