Přejít na obsah

140kw DSG hučí na 5 a 6 DQ250


lapaja76

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem, chci se zeptat zda se nekdo setkal s touto zavadou?  Je to 2017 predokolka DQ250 naj.125tis, zavada se projevuje na 5 a 6 stupen pri lehkem plynu,  je slyšet mensi hučení, když zaradim na 4 pri stejne rychlosti hluk zmizí.  Auto chodilo pravidelně na servis posledni výměna oleje pri 118tis. Prodejce kontaktoval skodu zda to pujde reklamovat, vypada ze ano. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem tu u tsi ve 33.000km. Skodovka to opravovat nebude, daji ti jinou prevodovku. Kdyz ji zaplati celou a ty jen praci, tak OK, ale pokud kulance treba 50/50, zvazoval bych asi opravu. Pokud je v pytli lozisko nebo zoubky, zkusil bych AP prevodovky nebo Sixtu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak pisu jak jsem dopadl, nic jsme nenasli pane huci pneu, takze jedu do dalsi skody a to do servisu Tukas, po konzultaci s p.Sixtou je to lozisko na 5 a 6 rych. stupni. Nejvíc se to projevuje, kdyz jedu z kopce a mam 5stupen, lehka noha a kdyz pustím plyn, tak to zacne hucet , kdyz auto zacne plachtit v eco tak to prestane. Snad me do mesice vezmou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak nova návštěva ve skodovce Štěrboholy Tukas dopadla velmi dobre, p.Roza velmi ochotny. Projeli jsme , vse nahral zaznamenal a dnes mi vola, ze skodovka uznala kulanci, mam dostat novou prevodovku, jeste se uvidí prace ale ta asi pujde na pojistku od defendu. Snad do 14dnu pojedu na vymenu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak auto mam doma, cekalo se 3tydny na novou prevodovku.  Prevodovka sla tedy na kulanci a veskera prace cca 14100.- sla z pojistky od defendu protect deluxe, ktera vysla na 14900.- do konce roku 24 nebo 160tis co nastane driv.  Auto radi mnohem lépe , nic nehuci max. spokojenost " je nová no"  

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...