Listopad 7, 201311 r aha, takze pokial sa VAG nespoji tak je prerusena komunikacia? alebo moze byt komfortka v haji? Pod pristrojovkou pod budikmi? Ta antena je nejako oznaceny standartny kabel alebo hrubsi antenny kabel? Ozaj este taky postreh: mal som na dvore odomknute auta OII a O1 (na ktorej nejde ovladanie dialkou). Ked som stlacal kluc k O1 tak v tej OII nieco cvakalo za spolujazdcovym celnym airbagom... preco?
Listopad 7, 201311 r Komfortka z OI se odstěhovala do OII za spolujezdcový airbag Dělám si srandu. Těžko říct. Ano, sundej kryt, takovou tu mřížku co je nad nohama, strč tam hlavu a podívej se nahoru. Na takové plechové konzoli najdeš černou plastovou krabičku, rozměrů tak 130x80x30 (odhadem).
Listopad 27, 201311 r Zdravym poradte ake kluce k komfortke 1C0959799 B do O1 2002 434mhz pevny kluc s DO a chcel by som 3 tlac. aj na kufor ale stacil by aj 2ka lebo mi ten DO v kluci blbne a stale musim vyberat baterku a zas skladat a tak odomknut
Listopad 27, 201311 r no ano ale ked pozeram do shopu tak mi ponuka 3tlačitkový vystreľovac s 434mhz 1J0 959 753 DA a 1J0 959 753 AH tak ktory alebo to je jedno
Listopad 27, 201311 r tak fajn lebo uz skôr som sa informoval a bolo mi povedane aj v skode servise ze oni vedie len objednat taky kluc aky mam to je pevny. Ze oni robili par experimentov s klucmi a ze im nefungovali a este aky je rozdiel medzi nimi DA a AH Upraveno Listopad 27, 201311 r od 15dusan
Listopad 28, 201311 r http://forum.skodahome.cz/topic/118335-typy-vystrelovacich-klicu Třetí příspěvek. DA je náhrada AH. A pak: ...ze oni vedie len objednat taky kluc aky mam to je pevny. ... Tak ať Ti ho objednají Nakonec Ti stejně řeknou, že ten se už nevyrábí a jako náhrada je vystřelovák. Nicméně, tím 3-tlačítkovým vystřelovákem to vyřešíš úplně nejlépe
Listopad 28, 201311 r Asi jsem koupil šmejd. Klíč s DO 1J0959753DA píší na něm HELLA 434 MHz nejde nakodovat. č. komfortní jednotky 1C0 959 799B nemůžu ho za živýho boha nakodovat. Měl by fungovat a nebo jsem koupil špatný typ.
Listopad 28, 201311 r @macek000: Jak to kóduješ? - ve VAG-u? Tam je snad jen jeden postup a třeba jen děláš nějakou chybu v tom, že hodnoty neuložíš nebo tak něco. - Pouze pomocí klíčů, bez VAG-u? Už jsem natrefil na min dva zaručené postupy. Jednou fungoval ten, jinému ten druhý. Tak možná je chyba jen ve správném postupu.
Listopad 28, 201311 r Na poprvé se mi to taky nepovedlo, chce si to jen pořádně přečíst návod ve VISu a zamyslet se, někde neděláš něco co dělat máš
Listopad 28, 201311 r noo... a nebo děláš něco, co dělat nemáš mě už se také stalo VAGínou že se mi nepovedl, ale mimo VAG mi to nešlo snad žádným způsobem.
Listopad 29, 201311 r Wojnar, koduji to přes VAG, celkem mám 3 klíče. Dva orig. + tento co mi nejde nakodovat. Dám kodování pro 3 klíče, dva se mi nakodují a třetí ne.
Listopad 29, 201311 r Noooo, tak postup je evidentně správný. Tak teď už jen hoď ještě jednou pro přehlednost všechna čísla, komfortky a všech klíčů (nového a původních) ať někdo znalý může zodpovědně posoudit jestli máš ten správný typ. Pak už zbyde jen možnost vadného kusu
Prosinec 9, 201311 r zdravym chlapy uz som to konecne poskladal zohnal som kluc 1J0 959 753 AH ktory funguje ale asi mi blbo otvara kufor lebo ked podrzim otvorenie kufra odomkne kufor a vodicove dvere a po otvoreni kufra sa uz nezamkne ma to tak byt alebo mam nieco zle
Prosinec 9, 201311 r ale zas central a alarm funguje bezchybne vsetko zamyka a odomyka a po omylnom odomknuti sa sam do 30s zamkne takze neviem nemôze to byt nejakym kodovanim lebo uz skôr som kodoval okna na dialku a rusil auto zamykanie pri 15km/h
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.