Publikováno Září 18, 20204 r Řeším už cca půl roku výměnu Bolera za Amundsen. Namontoval jsem jednotku do kastlíku, GPS anténu, veškeré propojovací kabely. Proběhla kontrola ochrany komponentů, rádio hraje, ale nejde HF a navigace. Přitom při prvním spuštění navigace běžela jen to chtělo nové mapy. Podotýkám, že první monitor tam byl z SIII (Columbus) koupený s jednotkou s tím , že je to na OIII, ale to by snad na to nemělo mít vliv. Zkoušelo se to celé přehrát z jiného ( stejně vybaveného) auta a nic. Dokáže mi někdo pomoct nejlíp z ol. kraje, popř. můžu zaplatit za radu, která povede k vyřešení. Děkuji za každý postřeh, protože jsem do toho nasypal už docela dost a nechce se ni to vracet do původního stavu.
Březen 11, 20214 r Zdravím, potřebuji vědět co vše je potřeba... Hlavně vím, že :gps anténa (nevím kterou)?, a usb 5q0035726e Po té kódování vcds : nikde není postup.... Prosím o radu... Dík 😉
Březen 11, 20214 r jednotka Amundsen s DAB nebo bez, LCD buď 6,5" pro amundsen nebo 8" z Columbusu, popřípadě 8" polosklo, usb sedí anténa pro gps skoro jakákoliv. Pak Online kódování a parametrizace, plus nahrání dat z původního auta. V Ostravě není problém dodat díly i udělat.
Březen 11, 20214 r před 2 hodinami, h2o napsal: jednotka Amundsen s DAB nebo bez, LCD buď 6,5" pro amundsen nebo 8" z Columbusu, popřípadě 8" polosklo, usb sedí anténa pro gps skoro jakákoliv. Pak Online kódování a parametrizace, plus nahrání dat z původního auta. V Ostravě není problém dodat díly i udělat. Mám jednotku i displej 6,5"... Obojí amundsen mib2 ......Ostrava je daleko... Děkuji za odpověď
Únor 20, 20223 r Ahoj, půjdu rovnou k věci. Mám Octavii III 2015 v combi, infotainment Bolero, chtěl bych v nějaké důstojné formě carplay, zkoušel jsem v jednom servise carplay modul, ale nefunguje vůbec dobře (nebo to v servisu neumí)…chci se zeptat, když seženu nový infotainment, třeba Amundsen zde: https://www.car-nav.cz/skoda-columbus-mib2-5-originalni-navigace-skoda-octavia-3-apple-carplay-android-auto-mirrorlink/ tak, jestli nebude problém (chápu, že tento infotainment je asi pro novější OIII, ale jestli je možné naistalovat i do starší octavky, včetně origináního ovládání přes volant a kvalitní carplay). Díky
Únor 20, 20223 r Pokud je Bolero taky udělané tak, že je v kaslíku před spolujezdcem jednotka a ve středu je pouze displej, tak to bude v podstatě jen výměna kus za kus a pak samozřejmě ochrana komponent atd atd. Osobně doporučuji spíše Columbus, když už se bude rádio měnit Zprovoznit jej je pak také o dost snazší ale bude chybět GPS anténa minimálně, protože bolero tuším mít nemohlo, že? Ale možná se pletu, u toho bolera to moc netuším.
Únor 20, 20223 r pardon, myslel jsem columbus. jinak s gps nevim, ale hadam, ze bolero nemá, ale to by pro me asi nebyl problem, jelikoz chci primarne pouzivat carplay
Únor 20, 20223 r Jasný, rozumím. A v kaslíku teda je vidět jednotka s přístupem pro SD kartu, je to tak, že? Protože pokud ne, tak je nutná úprava kabeláže atd atd.. a to je o dost náročnější, než pouhá výměna kus za kus. Vím, že se hodně řeší totiž výměna Amundsen za Columbus a tam to je kus za kus, ale Bolero na Columbus, to nevím jistě. Třeba se tady ale najde někdo, kdo bude vědět s jistotou. Každopádně pokud by to bylo tak, že je třeba udělat výměnu kus za kus, tak se musí vyměnit ještě USB konektor a nevím teď jistě, jestli né i kabeláž z rádia do toho USB. Řešil jsem tohle jednou s kamarádem na jeho Fabii a tam stačilo jen USB samotné vyměnit. Můžeme to případně pak řešit v SZ a nějak to vymyslet
Únor 20, 20223 r ano, v kaslíku je jednotka s sd kartou a cd mechnaikou :) v tom pripade to snad bude jednoducha vymena. Pockam teda jeste na dalsi odpovedi, kazdopadne moc diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.