Přejít na obsah

Nestartuje,ale pouze rano.


Zicar

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem.Nesetkal se prosim nekdo z podobnym problemem ?Rano kdyz je -5nebo vic tak motor pouze toci ale nechytne.Pri otoceni klicku problikne kratce zhaveni pak se znova rozsviti a zhasne.V tomto pripade motor jen toci a nechytne.Prijdete za 3 hodiny.Otocite klickem zhaveni se uz rozsviti,sviti cca 2 vteriny a motor chytne.Pak chyta celej den.Prijdete rano a situace se opakuje.Dneska minus 2 stupne a nastartuje okamzite na brnk.Vse to zacalo tim ze nejdriv za jizdy blikalo zhaveni,pak se pridala kontrolka motoru a auto spadlo do nouze.Nacteni pomoci VCDS chyba potenciometru na EGR ventilu.Egr demontovanej,vycistenej a pouze soft.vypnut.Chyby zadny na aute nejsou ani po neuspesnym startu.Zhavicky zkontrolovany pouze elektricky ze do nich jde proud.Nebyly demontovany z vozu.Ale cca dva roky zpet vsechny 4 novy.Po odpojeni kabelaze ze svicek naskoci chyby na vsech valcich po nacteni VCDS.Nemel nekdo podobny problem?Je to dost na h... kdyz neco zkusite a cekate az do rana jestli chyba zustala nebo ne.Dekuji Lukas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Tak pred rokem probehla vymena ridici jednotky doby zhaveni a motor celou dobu startoval.Prvi letosni mrazy a situace se opakuje.Opet vymena jednotky doby zhaveni ale kontrolka zhaveni jen blikne a motor nenaskoci.Kdyz se zahejbalo kabelama od jednotky zhaveni se treba nahodne rozsviti i na 3 vteriny.rozdelani svazku a opticka kontrola vedeni nic nenalezeno(netusim jestli nemuze bejt problem v kabelu nekde pod buzirkou) ukazuje se i tedka chyba p0562 napajeci napeti napeti prilis male.Baterie vymenena za novou.Kdyz motor naskoci v merenych hodnotach kontrola dobijeni je cca 14,3 voltu.Nesetkal se stim nekdo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som podobný problém s kabelážou  ešte na Octavia1. Svietila kontrolka dobíjania akumulátora, nedobíjalo Aku. Nevedeli prísť na chybu,. že sú asi vadné budíky, tak vymenili budíky (v záruke) a chyba tá istá. Nakoniec išli po kábloch a zistilo sa, že káblik budenia alternátora síce je, konektor je OK, ale káblik bol prerušený v bužírke! Tak odstrihli kábel, napojili nový s konektorom a všetko bolo OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...