Plátek Vloženo 30. Březen 2022 Vloženo 30. Březen 2022 Dobrý den, Mám Octavii 3 RS 230 a zajímalo by mě jak nastavím aby při řazení pádly pod volantem zůstal režim D nebo S. Prostě aby to nepadlo do manuálu. Vím že mi to před servisem v autorizáku fungovalo. Citovat
Patrik1971 Vloženo 31. Březen 2022 Vloženo 31. Březen 2022 Pochybujem,pretoze pri radeni padlami sa prevodovka vzdy prepne do M rezimu a preradi sama iba v extremoch,ale aj vtedy stale zostava v rezime M Citovat
Dula Vloženo 31. Březen 2022 Vloženo 31. Březen 2022 (editace) Návod k obsluze jsi četl? Mimochodem jsi v sekci Karoq. Ovládání DSG je ale stejné u všech škodovek. Do režimu S se převodovka sama nevrátí, do režimu D se vrátí po určité době bez ručního přeřazení sama. Podržením pádla + na cca 1 vteřinu se vrátí převodovka z ručního režimu do režimu původního. Editováno: 31. Březen 2022, autor: Dula Citovat
Plátek Vloženo 31. Březen 2022 Autor Vloženo 31. Březen 2022 To tak mi vysvětlete. Přeci nejsem blázen a vím že jsem si řadil sám pádly a vždy to zůstalo v automatu. Nemohlo se jednat o nějakou softwarovou úpravu převodovky ? Za špatnou sekci se omlouvám přehlédl jsem to. Citovat
Bubaq Vloženo 31. Březen 2022 Vloženo 31. Březen 2022 Vem to logicky: jedeš na D, převodovka si sama navolila třeba 6. stupeň, protože ten vyhodnotila jako ideální pro danou rychlost a polohu plynového pedálu. Ty pádlem MANUÁLNĚ podřadíš třeba na 4. rychlostní stupeň. Tak jak by převodovka mohla být v AUTOMATICKÉM režimu D, když jsi zařadil MANUÁLNĚ a místo automatem zvolené šestky tam máš manuálně zvolenou čtyřku? Tuknutí do pádla znamená M. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.