Pawouk Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Jj, tzv. stáloběžný kompresor s regulací výkonu měla už FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raal Vloženo 19. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2024 Vážení kolegovém, majitelé vozu Karoq. Mám toto auta již 4 roky a tento rok jsem zjistil, že mi nějak divně reaguje automatická klima. Co se týče chlazení, není problém, ale i nyní se stane, že občas je počasí na draka, teplota dle venkovního teploměru cca okolo 15 stupňů. Mám nastaveno auto, nastavím že chci v autě 24 stupňů, a klima mi do auta pere ledový vzduch. Abych si přitopil, musím nastavit teplotu téměř na 29 stupňů, poté začne topit, ale jen u spolujezdce na nohy. Když jsem byl v servisu, tak mi zjistili, že nějak nesedí ozubená kola proti sobě, je na toto nějaká technická informace, tak ji provedli, ale klima/topení si stejně dělá co nechci. Nemáte někdo skuenost, co by toto mohlo způsobovat. Díky za případné info. A.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.