MatejSz Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 (editace) Ahojte. Vedeli by ste mi poradit ako aktualizovat SW MIB 2.5? Skusal som najst na skoda updat portaly ale vzdy mi najde len aktalizaciu navy. Editováno: 12. Květen 2022, autor: MatejSz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 A z jakého důvodu chceš aktualizovat? Dá se to najít na mibsolution.one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSz Vloženo 12. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 před 10 minutami, Krosta napsal: A z jakého důvodu chceš aktualizovat? Dá se to najít na mibsolution.one Niekde som cital ze najnovsia verzia je 1440. A dufam ze by mi to vyriesilo ovladanie vyhrievania volantu. Momentalne mam moznost len zapnut a vypnut ked chcem menit intenzity musim ist do nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 12. Květen 2022 Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 Ano, nejnovější verze je 1440 pro MIB2.5. Měnění intenzity vyhřívání volantu to nevyřeší na 100%. Vyhřívání volantu řeší climatronic. V kódování climatronicu je položka "Heated_steering_wheel_steps" a ta musí být nastavena na Multistage. Možnost ale měnit stupeň intenzity půjde pouze při zapnutí vyhřívané sedačky skrze infotainment. Ale pokud nebude kódování v climatronicu změněné, tak to nepůjde. Za předpokladu, že v climatronicu bude nastaveno vícestupňový/multistage a i tak to nebude v infotainmentu vidět, tak pak by se mohlo tvrdit, že za to může infotainment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.