Přejít na obsah

OII RS, kterou???


tomask

Doporučené příspěvky

Tak ja prispeji svoji troskou do debaty. Povaha moji prace dovoluje abych jezil rozlicnymy vozy a prvotni volba by byl motor. Jako nic proti nafte jezdi to fakt rychle. Najezdil jsem s ni dost, ale je to proste jen rychly rodinny vuz co nema zvuk jen jede.Musi se mu nechat ze fakt silu ma, ale RS( Rallysport ) to neni. Kdyz teda zrovna jedes pod 2000 otáček to máš prostě smůlu a strapníš se. Dole je to liny jako svina. Benzíje jezdí suprácky, ale zase si neco vezme. Nevim kolik by zral v normalnim provozu ja s nim pomalu jezdit neumim ( Jeste ze uz je pryc dasli pokutu nesmim dostat :( )

Barvy - modrou ma kazdy, cerna je super ale nic moc kdyz je spinava, zluta je super a bila to je proste bomba. Jako jsem velky fanda rally a na bilou jsem zatizen.

Jo a nezapomen ze na TDi mas DPF filtr tak jestli jezdis po dalnicich tak je to v klidu jestli courad po Praze tak na nej radsi zapomen nebo budes porad v servisu. Ale pozor hodne lidi si mysli ze kdyz to budou kulit po dalnici co to da tak to bude OK ono se to ale nikdy nevyregeneruje. Musis jet ustaleny rezim nejlepe 100-120 otaky mezi 2300-2700. Takze kdyz budes courat po Praze pak ho budes prat po dalnici co to da a narazis na kolonu tak mas zadelano na problem.

Ty jo to jsem se rozepsal.

Zdar M. :smich:

Editováno: , autor: Mates_XIV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podáno 26.11.2006, 18:30

  Podle mně se nejvíc špiní tmavé barvy. Takže mám bílou. Sice, když jsem ji kupoval koukali ma mně divně a říkali něco o nevěstě, ale bílá je co se špinění týká nejčistší barva.

No dovolil by som si poopraviť ťa, biela je fakt po meste skoro nezašpiniteľná, ale keď sa s tým jazdí mimo mesta je to stále trochu špinavé, síce z diaľky to nevidno, ale zblízka sa na to nedá pozerať.

Toť môj poznatok, mám už tretie biele auto... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luke - na žltej prach veľmi nevidno. Toto leto nám prerábali na firme dvor a prachu tam bolo strašne veľa (pod kolesami sa rozjazdila hlina na parádny prach). A keď som prichádzal k autu, vždy som sa tešil, aké mám čisté auto (oproti kolegom s tmavými farbami). Ale keď som si sadol za volant, tak som videl na kapote, koľko tam je prachu. Prach je obvykle taký nejaký šedobéžový.

Jasne, zaschnuté kvapky vidno na každej farbe. Ale na tmavej vždy a na svetlej len pri odlesku na laku.

Jirik - presne to je ono. Ak je auto v meste a nebodaj zaprší, tak na tej tmavej je to katastrofa. Či už bolo čisté, alebo zaprášené, v meste tak či tak prší špinavá dážď a potom je to fest vidno. Ja to ale najlepšie zbadám na skle, že je po daždi špinavé. Na čiernej to je omnoho viac vidno.

Klokaran - najlepšia na špinu je asi béžová metalíza. Tá presne vystihuje farbu bežnej špiny.

Mates - presne tak, TDI je aj v RS dole dosť lenivé, TFSI je na tom o hodne lepšie. Ešte aj majiteľ 125 kW TDI po usadnutí za volant TFSI bol prekvapený, ako dobre sa s tým rozbieha a jazdí a ako to žije po vytočení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mně se nejvíc špiní tmavé barvy. Takže mám bílou. Sice, když jsem ji kupoval koukali ma mně divně a říkali něco o nevěstě, ale bílá je co se špinění týká nejčistší barva.

barvu si vybiram podle toho, jak se mi libi, ne podle toho, jak se spini nebo cisti.

proste nemuzu si pomoct, černa slusi vetsine aut a kdyz vidim nablejskany cerny auto, je to super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně mám doma taky černou fábii a je to fakt fešanda. Ale ja neměl na vyběr jelikož jsem si musel vzít metalickou fabiackou barvu a z těch mi přišla nejlepsí černá. Jinak bych šel do žlutý.

Co se týče motoru 2,0 TFSi existuje levny a rychly zpusob jak tedle motor dohnat k vyšším výkonům :) tak jestli se nějaký majitel ozve ať mi pošle PM :palec2: nerad bych to tady ventiloval veřejně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomask - žltú si nekupuj, žltú mám už ja!  B)

no jasne...cernou tady jeste nikdo nema...

jenomze po shlednuti te tve galerie, jsem zacal o zlute vazne uvazovat...hele dost se mi libi ten zlutocernej interier...ale co jsem koukal tak v konfiguratoru neni, ten je za priplatek, nebo jak se to da objednat???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomask - ten interiér je samozrejme za príplatok a je to Alesiova práca. http://www.auto.asp2.cz

Maximálna spokojnosť, nakoľko práca je krásna a prístup bol profesionálny. Hocijakého brídila by som si do fungel nového auta nepustil.

MichalF - no ja by som to zhrnul tiež asi tak.

Mates - prečo si si musel vzať metalízu? To ťa niekto nútil? Alebo prečo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Mě se zase líbí nejvíc červená Corrida,ale je to vážně věc názoru.Dalším favoritem by pro mě byla modrá metla,ale těch je vidět až moc.Nicméně kdybych vybíral mezi černou a žlutou,šel bych určitě do žlutý,aleopravdu záleží na vkusu.Já patřím k těm lidem,co mají rádi na sportovním autě sportovní,výraznou a řvavou barvu.Třeba si nedokážu představit,že bych si koupil stříbrný Ferrari nebo Porsche

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nema nekdo nejake pekne fotky cerneho liftbacku ????

Vsude po internetu je plno modrejch, zlutejch, bilejch, cervenej....

to nikdo nema cerny rs ????? nebo budu prvni kdo si ho poridi??

Fotky mojí černé RS mám tady http://auto-sm.akloms.com/

taková SPZ je v Praze dražší, než celý auto ? Majitelé Audi A8 by si trhali vlasy :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...