Gandi Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna @rostak475 - Mám novou O4 130let premium + asistovaná jízda 2.5 a mi toto nedělá. Jezdím po dálnici poměrně dlouho rovně a nestalo se mi že bych musel točit zbytečně někam volantem nebo že by to něco hlásilo. Při zaplém tempomatu a Travel Assist to řídí dokonce samo a jen po nějaké době stačí jemný dotyk na volant aby auto vědělo že nespím. Volant je kapacitní, takže auto to pozná že ho držím a ten snímač tam je. Ale záleží asi i na výbavě auta. Jak to funguje na předfaceliftu nevím ale tady perfekně a žádné asistenty před jízdou nevypínám fungují opravdu dobře. Dám řežim sport a nebo individual a jedu. 🙂 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Úplně stejně se chová i O4 před FL. Celé 3,5 let téměř denního používání se mi nestalo, že by auto "prudilo" ať držím volant, nebo mě nedejbože nutilo zahýbat při jízdě volantem. A to rozhodně nedržím vždy volant oběma rukama ani v poloze za deset dvě, nebo třičtvrtě na tři. Při klidné jízdě na dlouhých úsecích mám běžně jen jednu ruku ve spodní půlce ( vpravo, nebo vlevo) od štítku spodního ramene volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fae1448 Vloženo Pondělí v 08:52 Sdílet Vloženo Pondělí v 08:52 (editace) Zdravím vespolek. Posledního zhruba půl roku jsem pasivně sledoval toto fórum a sbíral nejrůznější informace. Teď v lednu jsem se konečně dočkal své nové služební Octavie RS 2.0, chtěl bych proto také přispět se svojí troškou do mlýna a na oplátku zodpovědět případné dotazy z praktického používání. Konfigurace je v podstatě základní (ono toho u RS moc potřeba není), liftback na 18" kolech, z příplatkové výbavy pouze zadní stěrač a tažné. Nemám příplatkový interiér, ani adaptivní podvozek. Bohužel už mám nový volant s nápisem, ale v reálu vypadá lépe než v konfigurátoru. Sám bych se pak asi zeptal na nějaké drobnosti zejména týkající se infotainmentu, přecházím z O3FL s analogovými budíky, takže ten skok k digitálnímu kokpitu v nejnovější verzi je docela změna. Editováno: Pondělí v 08:53, autor: Fae1448 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian93 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami On 1/21/2025 at 11:50 PM, petr.podzimek said: @rostak475 Kamarád znalý stavu výroby v ŠA říká, že brát auto do 12 (někdo jen 6) měsíců po začátku výroby, je risk. A to i u faceliftů. A myslis, ze to plati i kdyz ted spousti vyrobu nove o4 4x4 150kw tsi? Auto je de-facto stejne, nejedna se o novy model nebo facelift, jen motorizace. Predem diky za nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.