Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, podarilo sa vám sfunkčniť backup? Mne stále nefunguje, dnes som sa snažil cez aplikáciu odoslať žiadosť o podporu ale ani tú mi neodoslalo

Vloženo
před 1 minutou, milanxx napsal:

O víkendu se mi podařilo se přihlásit, pak se sama párkrát odhlásila a teď už je 2 dny přihlášená. Záloha ale stále nefunguje.

Tak sme na tom rovnako. Okej som kľudnejší led viem že chyba nie je u mňa 

• o 2 týdny později...
Vloženo
před 22 minutami, Michal T. napsal:

Bohužel předbíhání kilometrů v jízdách oproti reálu stále nevyřešeno :(

Taktiež ani presnosť natankovaného paliva 😒

• o 2 týdny později...
Vloženo

Aplikaci již funkční, jen se mi nedaří přijít na to, jak zajistit automatické připojení Dataplugu k telefonu přes bluetooth. Když přijdu do auta a zapnu zapalovaní, tak nedojde k připojení, toto musím udělat ručně tím, že zadám pin, jako bych připojoval Dataplug poprvé. Nemáte někdo nějaký nápad???

Vloženo

Tohle se mi také děje a je to pěkně otravný. Před tím zprovozněním to nastavit šlo, teď ne... Asi musíme čekat na další aktualizaci... 

Vloženo

Ahoj, taky bojuju s kilometry a tankovanim. Mam dp kratce ale nevim zda dobre chapu to tankovani. Je tam  na konci pocet najetych km. Tim je mysleno od posledniho tankovaní? Nebo co tam zapsat aby to pak spravne pocitalo cenu za jizdu treba. Dik

• o 3 týdny později...
Vloženo

Aha, tak to bude ono. Akorát že by i v zimě, kdy nebyl mráz, byla průměrná teplota oleje -4,7°? Vzhledem k problémům s občasným nepřipojením apky k adaptéru nebo výpadkům funkčnosti GPS se moc nedivím, že to funguje jen napůl.. 

Vloženo
V 26. 4. 2023 na 6:48, Mitzi napsal:

Proc neni v informacich o jizde prumerna spotreba? Dataplug samozrejme mam. 

Přesně, místo nedůležitých informací ohledně teplot apod., ta důležitá o (průměrné) spotřebě paliva chybí!

Vloženo

Ťažko povedať, od čoho to závisí. Prvýkrát som Dataplug pripájal na starý mobil S8+... na ňom som mal problém s pripojením. Potom som mobil vymenil za novšiu S20ku a odvtedy už 2,5 roka loguje všetky jazdy bez závad, aj keď mesiac neotvorím appku v mobile. Podobný problém som mal aj s apkou Fuelio a teraz loguje všetko.

Nerobil som žiadne špeciálne nastavenia, len ich mám zaradené medzi neobmedzené appky - tj. môžu používať batériu na pozadí bez obmedzení.

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, daju sa v tej apke skoda connect lite , čo sa otvaraju za body rozne funkcie napriklad teplota nasavaneho vzduchu , teplota vyfukovych plynov , chladiacej kvapaliny , polohy skrtiacej klapky nejak premietnut aby to ukazovalo na radiu v apke performance monitor ako na foto ? Dakujem 

IMG_1510.jpeg

• o 7 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Může někdo doporučit nějakou ekvivalentní náhradu? Jistě bude existovat nějaká univerzální bezdrátová zástrčka do OBD zásuvky a App do mobilu. Možná i s lepšími údaji, které v Connect lite nebyly - průměrná spotřeba, množství paliva k čerpání, skutečné aktuální napětí baterie atd.

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...