Rabbyt Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 http://www.metacafe.com/watch/165212/mini_...skoda_fabia_rs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 už mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ted jsem za podobny prispevek udelil varovani Centurimu. Odkaz s videem zalozil v jine sekci nez v sekci specialne urcene pro odkazy s videem. Opravdu tohle jednani nechapu Takze mas Rabbyte taky varovani a tema presunuji... Nehlede na to, ze tady uz stejne dvastapetkrat bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 (editace) Chlapci Velky M ma dnes zly den takze ho neserte Editováno: 27. Listopad 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Den mam naprosto v poradku, ale tohle je proste diletanstvi. Prece tady mame sekci na videa, tak proc odkaz s videem cpat nekam kam nepatri. Kdyby to takhle delal kazdej, tak tu mame pekny bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Martinoslav napsal: Den mam naprosto v poradku, ale tohle je proste diletanstvi. Prece tady mame sekci na videa, tak proc odkaz s videem cpat nekam kam nepatri. Kdyby to takhle delal kazdej, tak tu mame pekny bordel... ja len tak som napisal chcel som rozprudit ti krv .a k tvojej odpovedi- uplne stebou suhlasim mas pravdu ! ! ! .dokaze to cloveka nastvat. A kto to opat porusi davaj tie upozornenia nakoniec tie upozornenia su celkom aj dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 prioritní úkol: zamést si nejprve před vlastním prahem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Rekord v používání smajlů padl nebo to ještě není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 To ze jsem to nedal do sekce Videa, to je samozrejme moje chyba ...jen kdyz jsem hledal, kam bych ten odkaz soupl, tak jsem tu sekci Videa proste DILETANTSKY prehledl. A k tomu, ze to tady uz (citace) dvastapetkrat bylo (konec citace).... Jak jsem to mel asi vedet???? Pred vlozenim svyho prispevku jsem pouzil Vyhledavani a na slova jako minicooper nebo cooper to nenaslo ani jeden prispevek. Podotykam, ze jsem prohledaval vsechna fora a v neomezenem case. Zkuste si to sami. 33% varovani za takovouhle prkotinu, neni trochu moc? To se jeste 2x prehlidnu a letim z fora...super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Rabbyt napsal: 33% varovani za takovouhle prkotinu, neni trochu moc? To se jeste 2x prehlidnu a letim z fora...super. Sou to buzici ty admini moderatori a jim podobna havet co ? Ja to rikam furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 MichalF napsal: Rabbyt napsal: 33% varovani za takovouhle prkotinu, neni trochu moc? To se jeste 2x prehlidnu a letim z fora...super. Sou to buzici ty admini moderatori a jim podobna havet co ? Ja to rikam furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.