RLP Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Poradite mi někdo?Potřeboval jsem vyndat vložku zámku ven a když jsem uvolňo-val šrouby,tak se mi povolil ten plechový 3/4 kroužek, který brání proti vypáčení vložky zámku a spadl mi dovnitř dveří. Lze ho nějakým způsobem vyndat, aniž bych musel oddělat ten nosný plech pod tapecem.Mám ho totiž přinýtovaný,takže hrozná práce. Díky všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Nejlepší by samozřejmě bylo ten plech sundat, ale jestli máš hodně trpělivosti, tak když vyndáš reproduktor, tam ti vznikne otvor, kterym můžeš něco prostrčit a šmátrat a šmátrat a šmátrat. Osobně si ale myslim že jednodušší bude ty nejtky odvrtat a nahradit šroubama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Nejlepší by samozřejmě bylo ten plech sundat, ale jestli máš hodně trpělivosti, tak když vyndáš reproduktor, tam ti vznikne otvor, kterym můžeš něco prostrčit a šmátrat a šmátrat a šmátrat. Osobně si ale myslim že jednodušší bude ty nejtky odvrtat a nahradit šroubama. šmátrat zkus magnetem na tyčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Ikdyž mám ten kroužek přímo pod klikou,jednodušší než sundavat celý plech bude odvrtat 4 nyty reproduktoru. Poraďte mi ještě,čím je pak nejlepší přišroubovat ten reprák zpátky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 ja som tam dal 4x20 pozink a je pokoj...aspon myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Ikdyž mám ten kroužek přímo pod klikou,jednodušší než sundavat celý plech bude odvrtat 4 nyty reproduktoru.Poraďte mi ještě,čím je pak nejlepší přišroubovat ten reprák zpátky? Díky tak ho zase přinejtni ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.