Přejít na obsah

Jak zrušit možnost připojení telefonu v Fabia 1,2l/81 kW TSI


Doporučené příspěvky

Přiznám se, nevím jestli jsem na správném foru, ale moc prosím o pomoc. Jsem invalida ( pravá ruka protéza-zápěstí), je mi 79 let. Roky jsem jezdil ve Favoritu. Na naléhaní syna jsem koupil starší Fabii III 1,2I/81 kW TSI. automat (45 000 km). Jsem s ní spokojený i když některá elektronika mě leze na nervy. Proč otravuji a prosím o pomoc. 

Normálně při jízdě používám na dispeji pod volantem nastavení jakou jedu rychlostí. Vyhovuje mi to, že nemusím hlídat tachometr. Nedávno se mi stalo, že jsem nějak právě protézou (pravá ruka) na něco stiskl na volantu a na tom displeji se mě objevilo, že hledá a vytáčí automaticky spojení ........ Snažil jsem se to nějak zmizet a přepnout zpátky na původní obrazovku, ale nejde to, lepe řečeno nemohu na to přijít jak na to. Na volantu když stisknu jedno místo tak na obrazovce se objeví nápis telefon, ale to je vše, za chvíli to automaticky se vrátí na to vytáčení. Jenom jsem zjistil, že původní majitel tam měl 3 typy telefonů a jeden telefon na ženské jméno. I když nejsem úplný blbec na počítače ( dokonce je to koníček) tak na tuto elektroniku u auta jsem blbec. Já telefon v autě nepoužívám a ani nemohu, tak bych byl rád jak ho vlastně nějak zakázat a vrátit se na obrazovce k tomu co je pro mě použitelné.

Asi to mnohým přijde uhozené, ale nechce se mě jeti do servisu Škoda, protože tam jenom vstoupím, už chtějí peníze.

Pěkně prosím jestli jde takhle na dálku poradit moc prosím. V návodu k autu jsem právě odpojení, zrušení nenašel. Jenom byla zmínka někde, že stačí zastavit auto, vypnout motor a otevřít dveře. ale mě se to nepovedlo.  Infotainment mám BOLERO.

Moc prosím. Možno i soukromě na prknapav@gmail.com .

Děkuji Pavel. 

Editováno: , autor: prknapav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V rádiu v nastaveniach je položka bluetooth a tam je potrebné odporovať nevyuzivane telefóny. Ak má auto multifunkčný volant napravo od rollera (ovládací valček) je tlačidlo so šípkou späť. Po jej stlačení sa zobrazí na maxidot displeji ponuka s možnosťami, pravým valčekom treba nalistovat možnosť údaje jazdy a potvrdiť stlačením toho istého valčeka. Mala by sa zobraziť hneď posledná možnosť, t.j. rýchlosť.

 

Bol som v aute a nahral som video krok za krokom, dúfam ze pomôže. Prikladám odkaz na YOUTUBE

Editováno: , autor: Thief1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strašně moc děkuji za ochotu a jsem vám strašně zavázán. Snad to u mě bude fungovat. Jakmile se staví syn tak to pujdeme zkusit. Zatím to pečlivě nastuduji abych nemusel běhat mezi garáží a bytem. Bydlim v bytovce, která má místo sklepů garažová stání.

Ještě jednou moc a moc děkuji za to video. Úplná senzace.

 

Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...