ales-r Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Vyzkoušej jestli ta čočka nejde náhodou vyčistit a podívej se jestli je zašlá z vnitřní strany a nebo z vnější. Mé čočky jsou mléčné obě tak jsestli by šly nějak vyčistit tím otvorem po žárovce. Editováno: 21. leden 2015, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Taky mi čočka svítí 40m před auto a nedělám z toho vědu, stejně ten křáp nejde rychlejc a když náhodou jo tak zas žere jak tank, takže radši sundám nohu z plynu a jedu si tak kam ty světla svítí. Když jsem je los manuelos zvedl abych viděl alespoň těch 60-80m tak na mě ostatní blikají že je oslňuju. Jinak Ekkare, nic proti, ale jezdím v noci i tam kde nejsou rovný silnice a jet do zatáčky a nevidět do boku je fakt užasná věc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joudamAtEs Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Vyzkoušej jestli ta čočka nejde náhodou vyčistit a podívej se jestli je zašlá z vnitřní strany a nebo z vnější. Mé čočky jsou mléčné obě tak jsestli by šly nějak vyčistit tím otvorem po žárovce. Já jsem to zkousel uz pred par mesici, kdyz byly svetla jeste na aute. vatový tampon, navhlceny v lihu, otvorem pro zarovku ale ono to nejde moc dobře, protoze v tom svetle je jeste nejaky mechanismus. Dosahl jsem na tu cocku zevnitr tamponem, ale nemelo to vubec zadny efekt. Smrdlal jsem to asi 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tak jsem začal taky uvažovat o koupi Osramek NB unlimited. Jen si říkám, že s tím budu svítit vlastně pořád. I přes den. Nemám denní svícení. Tak jestli jich není škoda za ty peníze. :-) A nějáké hrůzostrašné homodomo led dodělávky na denní svíce se mi příčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ja mam originalne resene denni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 TraCkere jestli chceš delší životnost tak jdi do něčeho od Philipsu.Já mám v tlumených Philips a v dálkových Osram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 To máš s RS, že? Já to mám na roomstrovi taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Almo presne tak , nejlepsi resenii, jednoduhej montaz vyborny efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Jo, svítí to perfektně ale ta cena. Ještě jsem na vlastní oči nikoho takhle řešeného nepotkal. Dělal jsem to taky hlavně proto, ať nemusím svítit drahýma H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Čo tak kúpiť Osram Silverstar 2.0. Sú lacnejšie a majú aj dlhšiu udávanú životnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Taky bych řekl že nejlepší poměr cena, výkon, životnost , maji Osramy Silverstary 2 (+60%). Jinak původní Silverstary 1 jsou (+50%). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 mám dotaz ohledně čočkových světel, zjistil jsem že mi chybí na jednom světle ta guma, lítajá mi do toho světla hmyz. Díval jsem se tady do e-shopu ale nevím si rady kterou gumu mám objednat. První je Prvovýroba pro dálkové světlo - to asi ne ? č. 3T0 941 607 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t0941607-zakryt-pro-dalkove-svetlo-oe-18054.html Druhá je zákryt tlumeného světla č.5J0 941 607 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0941607-zakryt-tlumeneho-svetla-oe-9653.html A třetí je zákryt světla taktéž prvovýroba č.5J0 941 607 A http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0941607a-zakryt-svetla-oe-9654.html koukám do etky tam jsem čočky nenašel a kryt tam má označení: 3C0941607A. Tak nevím, můžete miněkdo znalej poradit, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Podle mé Etky by pro room 2007, to měl být ten 5J0 941 607 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Dyk jsou ty gumový krytky všecky stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 nejsou, jedna z nich je malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Ahoj všichni tak po 7mi letech co mám roomstera 1.9TDI s nejhoršíma projekčníma světlama co znám ( nepomáhají ani Osram Night braker + apod.) mi došla trpělivost. Objednal jsem do toho HID sadu H7 4300k, do parkovaček jsem dal světlejší LEDky. Svítí to tak o 100% líp. Vím, že to je nehomologované. s sebou vozím i náhradní klasické H7 kdyby byl nějaký průšvih, tak to přehodím. Už mě několikrát zastavili kluci od policie a vždy úplně v pohodě , světla ani nekontrolovali ...Uvažoval jsem o HOD 100w žárovkách, bylo mi řečeno, že to vypálí světlo, tak jsem zajel za kamarádem na hasičárnu, co si je objednával do volva V70. Změřili jsme teplotu klasické H7 (304°c) a té 100w ( 330°C). nešel jsem do toho , pač nevěřím na kvalitu. O HIDkách mi to samé chlapi ve Škoda servisu říkali taky, tak jsme změřili HIDku a v jádru měla 440 °C 3cm od žárovky to bylo ale jen nějakých 240°C... HIDky používám asi dva měsíce a do žádných jiných žárovek/výbojek nepůjdu... teda do nějakého většího prvního průseru.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 to jste měřili termokamerou že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) 35W HID má vždy menšiu prevádzkovú teplotu ako 55W halogén. HID ti ale môže poškodiť projektor v prípade, že nie je "UV odtienená". Tento problém majú väčšinou lacné (zvyčajne 55W) eBay sety. Aj to poškodenie nie je samozrejme že ten projektor spálený alebo obhorený. Skôr tá optika stráca schopnosť odrážať a prepúšťať svetlo. Editováno: 13. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 ja používam HID už skoro pol roka a nemám zatiaľ žiadné problémy, občas mi sice vypne relé denného svietenia, ale inak nič akurát ma cez zimu zarazilo to že sa mi svetlo nezohrialo natoľko aby mi aspoň sneh počas jazdy roztopilo . Z dialky keď ma niekto vidí tak si myslí že mám žiarovky OSRAM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Jsem na to m stejně jako řada jiných - FII leden 2009 a světla co svítí jako za dušičky. Výměna žárovek H7 za 100W to nijak zásadně nezměnila. A tak nevím, jestli koupit nová světla /aby neměla zestárlé čočky/, nebo se těchto reflektorů zbavit úplně. Žárovky H4 100/80W existují a tak by byl i pozdější upgrade možný. Ovšem pokud mají reflektory s H4-kami jiný konektor než s H7-kami, začíná to být problém. Měnil jste někdo projektorová světla za ta standartní s žárovkami H4? Nebo naopak - i při tom by se ukázalo, jaký problém je třeba zvládnout. Je tam shodný konektor a není třeba něco nakódovat v řídící jednotce? A vůbec - máte někdo přímé srovnání světel s H7-kami a H4-kami? V teorii musí být světla s H4-kami lepší, protože světlo je jen jednou filtrované - tím "sklem" reflektoru. Ale zase si umím představit, že je jeho parabola tak mizerně zkonstruovaná, že to stejně změna k lepšímu není. Tak kdo máte svoji zkušenost, dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 U světel před faceliftem si moc nepomůžeš,pořád je tam jen jedna žárovka,jen u h7 clonka přepíná dálkové,tlumené.Vykašli se na 100 w žárovky,jen ti vypálí svorkovnici,kup night braker nebo philips x-treme vision,svítí lépe než tyto 100 w. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Sú dve riešenia zlepšenia svietivosti svetiel na fabii pred FL, 1.Lacnejšia varianta, proste tam namontovať nejaké HIDky ja odporúčam teplotu svetla 4300k alebo 5000k viac nie a len 35W verziu a nejakú, ktorá bola odskúšaná nie nejaká čína. 2.Drahšia varianta, vymeniť svetla z fabie po FL tj. tie ktoré majú šošovku na stretávacie a parabolu na dialkové, lenže tu sa musí toho viacej vymeniť (naraznik,kapota,hmlovky,svetla a veľa iného) táto voľba je najlepšia pre tých ktorý majú ťuknutý predok a treba to vymeniť. Osobne 100w žiarovky alebo LAD žiarovky neuznávam, zaťažujú viac elektickú sústavu a tie tenké káble sú neni stavané na taký výkon aj keď vydržia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Projektory s H7 mám na soukromém autě, H4 na služebním. V obou případech žárovky namontované autorizovaným servisem. A můžu ti říct, že podle mě svítí obě auta stejně. A nemůžu si stěžovat. Svítí dobře. Stačí mít světla správně seřízená. A také je udržovat čistá. Špína svítivost snižuje dost. Ale na obou typech stejně. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Porovnávali sme s kamaráom F2 po FL, moje projektorové svetlá oproti parabolám na jeho služobnom aute. Svietili rovnako, nebol žiaden viditeľný rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Tak v oboch by mali byť rovnaké projektory (Hella E55), takže jediný rozdiel by mal byť H7 vs H4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.