Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, nevíte někdo prosím rozměry original středové krytky Škoda alu kola? Škoda uvádí rozměr středového otvoru pro krytky 56 mm. Mám koupit krytky dle obrázku č.1, nebo č.2? Děkuji1.thumb.png.b0c1125ce6a81fb4cc8353a5f17ffda8.png2.thumb.png.a4c69038a87e7af7c8712fa9a5006ea9.png

to muzou mit kazde kola jinak ... 

kdyz vybiras z techto dvou, tak staci zmerit tu vnejsi diru, ne? :) 56 od 65 poznas i svinovacim metrem :)

• Autor

Změřit díru bych určitě zvládl. Auto ještě nemám, čekám až se vyrobí.

A to kupuješ auto bez kol, nebo proč sháníš krytku když na kole stejně bude....

• Autor

Místo těch aero krytek 

Jo tak to mě nenapadlo, ale spousta lidí si tu po koupi sundala ty aerokryty, tak ti určitě někdo poradí. Já si aero nechal, mě to nevadí.

Objednať originál Škoda krytku a vybaveno.

A ak si rozhodnuty ich dat dole,sprav to hned,inak ti tie slavne aerokryty poskodia nenavratne disky,ako tu uz niekto spominal.

• Autor

Díky všem, originální krytky vím kde koupit. Myslel jsem, že když budu vědět rozměr, tak se dají koupit podstatně levněji 

Levněji se sehnat dají, jen to trvá - mám z Aliexpressu za 8USD, obchodník od kterého jsem kupoval už bohužel neexistuje

Rozhliadnut sa po inzeratoch....

• Autor

Na Ali se daj koupit čtyři kusy pomálu za stovku oproti pomalu tisícovce original. 

Upraveno od redhot30

chcel by som vediet kolko stalo to auto ked sa riesia 800kč krytky ako ruiniujuca investicia , uz som na tomto fore cital kadeco ale toto je top 

• Autor

Na Ali jsem už krytky kupoval na Superba a byly úplně stejné jako original. Vydžely roky jako nové. Na auto čekám několik měsíců, tak mám čas čekat než dojdou z číny. Krytky na kola nejsou zas tak důležitá věc, aby musely být original a ušetřit 800? Proč ne? :)

• 2 měsíce později...

já případně použiju krytky co mi přišly s kolama na zimu - disky Rial, ale myslím, že když se koupí disky , tak ke všem jsou krytky, který pasují i na ty dodané disky. Plastové krytky šroubů jsem koupil na e-šopu škoda. Jinak ty krytky mají průměr 57,1 mm a vnější cca 65 mm

Upraveno od joejog

• 1 měsíc později...

No bez poklic to bude príma , dobrá volba

IMG_4489.jpg

• 4 měsíce později...

K těm krytkám...mě spíš zaráží že origo jsou pouze a jen ve stříbrné barvě...díval jsem se na spoustu disků - od platiny po černé a všude je jen ta stříbrná a ne v dané barvě...vypadá to divně...samo u stříbrných disků je to fuk...

Upraveno od martt

• 3 týdny později...

Na 17" antracitové SCUTUS mi pasují krytky 56mm z Alíka.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.