Publikováno Duben 16, 20232 r Dobrý den, nevíte někdo prosím rozměry original středové krytky Škoda alu kola? Škoda uvádí rozměr středového otvoru pro krytky 56 mm. Mám koupit krytky dle obrázku č.1, nebo č.2? Děkuji
Duben 16, 20232 r to muzou mit kazde kola jinak ... kdyz vybiras z techto dvou, tak staci zmerit tu vnejsi diru, ne? :) 56 od 65 poznas i svinovacim metrem :)
Duben 18, 20232 r Jo tak to mě nenapadlo, ale spousta lidí si tu po koupi sundala ty aerokryty, tak ti určitě někdo poradí. Já si aero nechal, mě to nevadí.
Duben 19, 20232 r Ozdobný střed kola | Šrouby a krytky | Disky a kompletní kola | Pro váš vůz | Katalog | Česká republika (skoda-auto.cz)
Duben 19, 20232 r A ak si rozhodnuty ich dat dole,sprav to hned,inak ti tie slavne aerokryty poskodia nenavratne disky,ako tu uz niekto spominal.
Duben 20, 20232 r Autor Díky všem, originální krytky vím kde koupit. Myslel jsem, že když budu vědět rozměr, tak se dají koupit podstatně levněji
Duben 20, 20232 r Levněji se sehnat dají, jen to trvá - mám z Aliexpressu za 8USD, obchodník od kterého jsem kupoval už bohužel neexistuje
Duben 21, 20232 r Autor Na Ali se daj koupit čtyři kusy pomálu za stovku oproti pomalu tisícovce original. Upraveno Duben 21, 20232 r od redhot30
Duben 21, 20232 r chcel by som vediet kolko stalo to auto ked sa riesia 800kč krytky ako ruiniujuca investicia , uz som na tomto fore cital kadeco ale toto je top
Duben 21, 20232 r Autor Na Ali jsem už krytky kupoval na Superba a byly úplně stejné jako original. Vydžely roky jako nové. Na auto čekám několik měsíců, tak mám čas čekat než dojdou z číny. Krytky na kola nejsou zas tak důležitá věc, aby musely být original a ušetřit 800? Proč ne? :)
Červen 29, 20232 r já případně použiju krytky co mi přišly s kolama na zimu - disky Rial, ale myslím, že když se koupí disky , tak ke všem jsou krytky, který pasují i na ty dodané disky. Plastové krytky šroubů jsem koupil na e-šopu škoda. Jinak ty krytky mají průměr 57,1 mm a vnější cca 65 mm Upraveno Červen 29, 20232 r od joejog
Prosinec 26, 20231 r K těm krytkám...mě spíš zaráží že origo jsou pouze a jen ve stříbrné barvě...díval jsem se na spoustu disků - od platiny po černé a všude je jen ta stříbrná a ne v dané barvě...vypadá to divně...samo u stříbrných disků je to fuk... Upraveno Prosinec 26, 20231 r od martt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.