redhot30 Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 Dobrý den, nevíte někdo prosím rozměry original středové krytky Škoda alu kola? Škoda uvádí rozměr středového otvoru pro krytky 56 mm. Mám koupit krytky dle obrázku č.1, nebo č.2? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 to muzou mit kazde kola jinak ... kdyz vybiras z techto dvou, tak staci zmerit tu vnejsi diru, ne? :) 56 od 65 poznas i svinovacim metrem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 16. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 Změřit díru bych určitě zvládl. Auto ještě nemám, čekám až se vyrobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 A to kupuješ auto bez kol, nebo proč sháníš krytku když na kole stejně bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 17. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2023 Místo těch aero krytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Jo tak to mě nenapadlo, ale spousta lidí si tu po koupi sundala ty aerokryty, tak ti určitě někdo poradí. Já si aero nechal, mě to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Objednať originál Škoda krytku a vybaveno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 Ozdobný střed kola | Šrouby a krytky | Disky a kompletní kola | Pro váš vůz | Katalog | Česká republika (skoda-auto.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 A ak si rozhodnuty ich dat dole,sprav to hned,inak ti tie slavne aerokryty poskodia nenavratne disky,ako tu uz niekto spominal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 20. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Díky všem, originální krytky vím kde koupit. Myslel jsem, že když budu vědět rozměr, tak se dají koupit podstatně levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Levněji se sehnat dají, jen to trvá - mám z Aliexpressu za 8USD, obchodník od kterého jsem kupoval už bohužel neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Rozhliadnut sa po inzeratoch.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 21. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 (editace) Na Ali se daj koupit čtyři kusy pomálu za stovku oproti pomalu tisícovce original. Editováno: 21. Duben 2023, autor: redhot30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Duben 2023 Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 chcel by som vediet kolko stalo to auto ked sa riesia 800kč krytky ako ruiniujuca investicia , uz som na tomto fore cital kadeco ale toto je top 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redhot30 Vloženo 21. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 Na Ali jsem už krytky kupoval na Superba a byly úplně stejné jako original. Vydžely roky jako nové. Na auto čekám několik měsíců, tak mám čas čekat než dojdou z číny. Krytky na kola nejsou zas tak důležitá věc, aby musely být original a ušetřit 800? Proč ne? :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 29. Červen 2023 Sdílet Vloženo 29. Červen 2023 (editace) já případně použiju krytky co mi přišly s kolama na zimu - disky Rial, ale myslím, že když se koupí disky , tak ke všem jsou krytky, který pasují i na ty dodané disky. Plastové krytky šroubů jsem koupil na e-šopu škoda. Jinak ty krytky mají průměr 57,1 mm a vnější cca 65 mm Editováno: 29. Červen 2023, autor: joejog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 No bez poklic to bude príma , dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 26. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2023 (editace) K těm krytkám...mě spíš zaráží že origo jsou pouze a jen ve stříbrné barvě...díval jsem se na spoustu disků - od platiny po černé a všude je jen ta stříbrná a ne v dané barvě...vypadá to divně...samo u stříbrných disků je to fuk... Editováno: 26. Prosinec 2023, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna Na 17" antracitové SCUTUS mi pasují krytky 56mm z Alíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.