mipa111 Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Mám problém na emisích u Favoritu 136L s karburátorem. Volnoběžné emise prochází s velkou rezervou, ale při zvýšených to dává 2x více, než je limit pro CO. Uhlovodíky HC jsou v normě. Změna šroubem bohatosti na to nemá vliv. Na STK mi říkali, že to dělá určitě karburátor, možná nějaká špatně fungující tryska. Neřešil někdo podobný problém, popř. neznáte někoho, kdo by to uměl opravit? Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlgaVanova Vloženo Pátek v 12:03 Sdílet Vloženo Pátek v 12:03 Dobrý den, řeším teď stejný problém s Favoritem. Neprošel emise. 😭 Jak jste prosím nakonec dopadl a situaci vyřešil? Moc Vám děkuji za odpověď . Jsem z toho krapet zoufalá, nevím co vlastně chtít v servisu. Díky O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo Pátek v 12:23 Sdílet Vloženo Pátek v 12:23 @OlgaVanova dotyčný tady byl naposledy v červenci 2023... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Pátek v 12:49 Sdílet Vloženo Pátek v 12:49 No co, najít servis, který umí dělat tyhle motory a dát jim protokol z emisí, ať to seřídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlgaVanova Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Díky všem moc za zprávy. ❤️ Trochu jsem doufala , že se Mipa111 zjeví. No nic, naivita je někdy moje druhý jméno. 🤣V prosinci půjde Fáfa pod kudlu. Tak jsem zvědavá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Tak ať ti to dobře dopadne. A pokud napíšeš výsledek, budeme rádi. Ne jako zakladatel tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OlgaVanova Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Děkuji. 🥺😊 Jestli na to přijdou, tak určitě napíšu 👌 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Nevím přesně jaký karburátor má Favorit, ale jak si tak vzpomínám, tak umělo pozlobit prohnuté víčko. Hlavně aby to nebyl moribundus. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.