vendalehy Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Nedavno jsem manželce vyvařoval práh na roomstru ,a když jsem stříkal dutiny tak jsou tam odtokové kanály.Tak a ted koukám na mého Rapida a kde nic, tu nic.Kudy odtéká voda z prahu když tam nic fyzicky neni jako odtok.Přikládám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Otázka je, jestli u RAPIDa se tam má kudy dostat. Vůbec si tu myšlenku, že má, radši nepřipouštím 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Hmm, to je zajímavý... Scala tam taky už nic nemá, stejně jako Rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Obávám se, že se voda dostane všude a určitě tam bude v zimě minimálně nějaký kondenzát. Mě překvapila nedávno F1, když jsem pod ní lehnul a běžel mi ventilátor topení a z otvorů na mě fučel luft, aktivní větrání dutin jsem opravdu nečekal 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Já tam vidím záslepky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Jasně záslepky otvorů tam jsou, ale asi primárně ne pro odtok. Nejsou na nejnižším místě. I ten Roomster ty záslepky má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.