fujara Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Chcel by som sa poradit s niekym, kto uz mal podobny problem a podarilo sa mu ho vyriesit. Stava sa mi coraz castejsie hlavne rano pri nizsich teplotach, ze svieti kontrolka chladenia, pritom stav aj teplota chladiacej kvapaliny je v poriadku. Ak skusim znova nastartovat, vacsinou je to uz ok. Myslim, ze by problem mohol byt so senzorom. Co s tym? Dakujem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Steinar Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Mam stejny problem,uz jsi to nejak vyresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 na snímači (v nádobce chladící kapaliny) je usazenina pojezdi šroubovákem a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 na snímači (v nádobce chladící kapaliny) je usazenina pojezdi šroubovákem a bude to OK Muzu mit nesmely dotaz, jelikoz jsem jiz take osobou, ktere to tuto zimu zacalo delat. Kde pojezdit tim sroubovakem presneji Vaso? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Sice se mi to nestalo, ale tipuji ze primo uvnitr nadobky, pac z venku se usazenina tezko vytvori.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 když otevřeš víčko tak tam uvidíš snímač hladiny kapaliny, jsou to dva dráty a na těch pojezdíš šroubovákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 když otevřeš víčko tak tam uvidíš snímač hladiny kapaliny, jsou to dva dráty a na těch pojezdíš šroubovákem Přesně tak. Taky mi to dělalo kolem 0 st.C a níže, tak jsem před týdnem otevřel nádobku a plochým šroubovákem jsem pojezdil po těch dvou drátech nahoru a dolů a po bocích, zkrátka jsem to chvíli pošulal a dneska ráno venku -7 st.C a už žádná kontrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jj ty dva dráty trochu pojezdi a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Sice se mi to nestalo, ale tipuji ze primo uvnitr nadobky, pac z venku se usazenina tezko vytvori.. Vsem s chytrou a ucinou odpovedi dekuji, tobe STAPO TAKY A MOOOC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.