Vrbi Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Po zapnutí motoru mi začne poblikávat po chvilce osvícení dipleje, to stejné dělají světla i světlo na osvícení na střeše všechny ve stejném intervale,jako kdyby nebyl pravidělný přísun energie. Není to zase tolik viditelné, že by to vadilo, ale docela to štve. Navíc když třeba zapnu silněji vytápění nebo stlačím brzdovky, či blinkr, je vidět že elektrika jako by nestíhala. Neví někdo kde může být problém? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Tak to máš taky někde přerušený drátek. Pročti diskusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 a mas nastartovane ? ak ano tak myslim ze to ma na svedomi servo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 (editace) je to čidlo serva řízení - dělalo mi to taky pomohla výměna toho senzoru (jmenuje se to senzor úhlu natočení kol - cena od 2.500,- do 4.000,-) Editováno: 19. Prosinec 2006, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 20. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 No dělá to právě po nastartování, když třeba přidám plyn víc atd tak se blikání zvýší, není to zase tak patrné, ale u světel si toho všimnu, když jedu v noci. Jinak díky za rady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 snimac G250 (TRW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Presne to je ten senzor - nekdy mi to dela take,ale neresim to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 párkrát se mi to už taky stalo, ale po čase to odeznělo a od te doby je pokoj a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Kolegyni blika cely auto jak vanocni stromecek, taky pujde na vymenu snimace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Zkus čidlo fénem vysušit přímo na voze. Je nejspíš navlhlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 No a pokud je čidlo navlhlé kde se nachází? Pokud bych ho chtěl vysušit:) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12563 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Jen pro informaci, dělá mi to taky (někdy nastartuju a připadám si jako ve vánočním stromečku, ale někdy zase v pohodě), ale tak po 5-10 minutách to přestane. Nejhorší je, že blbne celá elektrika, takže i posilovač řízení, což je docela na prdlačku, když jednou zabere a jednou musím silněji zabrat já :-( Zkusím tedy podle rady vysušit to čidlo a dám vědět, jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 dejte tomu čidlu chvilku času a odejde úplně pak občas vypne servo apod já bych nečekal a vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 jj rozhodne cekat s vymenou nedoporuju, kdyz vam ve 130ti v zatacce najednou zacne pracovat servo aniz byste to cekali, tak je to vic nez zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nojo, ale co mám říct v servisu? Když jsem tam volal, tak mi řekli, že pokud tam s tím nepřijedu a zrovna to nebude blikat, tak nikde nic nenaměří a tudíž nemůžou zjistit kde je problém. To mám říct: "Hele chlapi, je to vadný čidlo, vyměňte ho", nebo jak ? :-( No ještě asi zkusím brnknout do jinýho servisu, třeba hned řeknou: "jo to by mohlo bejt čidlo mrknem na to", ale když ne, tak nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahudo Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 jj, presne môj prípad, dnes som bol s tým v servise a nič, objednaný som na zajtra ráno, keď bude motor studený (v duchu sa modlím, aby to bolo pri najhoršom len to čidlo a nie celé servo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahudo Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 inak myslím, že by admin mohol toto presunúť do sekcie "problémy s riadením", aby to bolo pokope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Ja bych to nepresouval, ja toto tema hledal prave tady. Mam problemy s elektrikou, nicim jinym, v jine sekci bych to tezko hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahudo Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no, takže som bol v servise, žiadne závady neukázalo. mechanici pri prehodili nejaké svorkovnice na riadiacej jednotke a už to fachčí bez problémov, dokonca dnes aj prší a vôbec žiadne preblikávanie, ani servo nesvieti, a ani nemá prerušovaný chod, takže konečne (len dúfam, že to nejaký ten rok vydrží) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jen tak pro zajímavost, kamaradovi když si koupil fabku s 50000 začalo svítit signalizace serva a ted na ní má 120tis, samozřejmě bez výměny a říka, furt v klidu, žádný změny ani problemy s tím nemám, akorát ne mě svítí holt ta kontrolka, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 co takhle dobijeni... je logicke, ze kdyz je nejaky velky odber energie, coz bez pochyby servo je ze to nestiha dobijet?... altik nebo baterka treba ne? jen pisu co si myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 tak jak koukám mám i já podobný problém,když jsem jel dnes domů tak jsem při rozsvícených dálkových světlech zkoušel otevřít elektrické okno a pozhasínala mi světla i trochu budíky, a dělá to i při rozjezdech na jedničku, myslíte že to bude tím čidlem nebo to může být baterkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak mě poblikávání přestalo. Tak fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milinek Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Moje skušenost je taková, že to dělá snímač na řízení, ale už jsem se setkal i s tím, že byl v háji altík. Nejlépe se to pozná na diagnostice a voltmetru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.