Přejít na obsah

1.4 tsi 132kW vynechávání při teplém volnoběhu


Doporučené příspěvky

Zdravím, mám fabia 2 rs 1.4tsi 132kw, 165tis km, CAVE, na motoru jsem udělal komplet GO. Jsou tam nové písty s krouzky, nove ventily+zabrouseni, srovnana i zabrousena hlava, nove rozvody, nove srouby hlavy, kompletni cisteni vany i koše, novy prestavovac, nova gufera ventilu, nove hydrostely, nove svicky +dotazene na moment dle prirucky,i civky original VW, nove vstrikovace. Smazane adaptace.

 

 

Auto po nastartovani za studena bezi bez problemu, nejdrive zvyseny volnobeh pak spadne dolu a nevynecha motor ani jednou, za jizdy ani jednou nevynecha plny vykon, vse naprosto perfektni. Jakmile se motor ohreje a po jizde nekam dojedu a mam uz teply volnobeh, tak treba prvnich 30s bezi naprosoto perfektne, ani jednou si necukne a po chvilce zacne na tom volnobehu vynechavat, lehce nahodile cukne, diagnostika to kolikrat ani nezaznamena, ale je to citit. A kdyz cukne vice tak na diag je videt ze v live datech na vypadcich pribude cislo je to nahodile na valcich nekdy ten a nekdy ten.

Natankovano mam shell w power racing benzin 100. 95 neberu od GO.

Nevite co by to mohlo delat? Pouze teply volnobeh. Snazim se nekam dojet, chvili pockam az to trochu dochladi a jen co to zacne vynechavat tak radsi vypinam motor, aale chtel bych to vyresit. Nechci aby neco odeslo. Jakmile lehce pridam plyn v tom vynechavani motor uz zase bezi naprosto klidne. Kdyz pustim zacne se to opakovat. 

Auto bych chtel nechat nachipovat APR stage1, nemohou mit z vyroby nastavenou treba nejak chudou smes treba? 

Ale zatim co muzu rict, tak ta F2RS jede naprosto neuveritelne. Za me uzasny motor 1.4 tsi.

Uz si nevim moc rady, co to dela.

Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

S tvojim problémom ti neporadím, ale kým nemáš motor na 100 percent v poriadku, určite nič nechipuj. Ďalšia vec ktorú si musíš uvedomiť je, že DSG prevodovka DQ200 má svoje limity, a to aj v maximálnom točivom momente, aj v životnosti, takže ak úprava, tak rozumne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...