TenLuko Vloženo 7. Duben 2024 Vloženo 7. Duben 2024 (editace) Ahoj, neměl někdo stejný problém? Případně netuší oč se jedná? + Svítí kontrolka motoru, na maxidotu se píše emise - do dílny IMG_7181 (online-video-cutter.com).mp4 Editováno: 7. Duben 2024, autor: TenLuko Citovat
Maiky27 Vloženo 15. Duben 2024 Vloženo 15. Duben 2024 Zdravím, Skoda Octavia 1.6 MPi, 75 kW, 2002 ( BFQ ) dnes sa mi zrovna stala podobná situácia pri prvom dnešnom štarte. Naštartoval som otáčky vybehli na 1300 a potom začalo šklbať motorom a po chvíle cca 10 sekúnd to prestalo a otáčky padli dole na 800 až 900. Auto som mal pred týždňom v servise, kedže končila STK, tak spravili najprv prehliadku a kontrolu vozidla. Našli chyby zlý termostat, lambda sonda za katalyzátorom. Tieto komponenty vymenili za nové a rovno vymenili aj olej v motore. Auto prešlo cez STK bez problémov. Ked som si prevzal vozidlo, tak po 3 dňoch mi zasvietila kontrolka motora, tak som to pozrel cez diagnostiku o akú chybu sa jedná a bola v motory iba jedna a to: 16555 - Fuel Trim; Bank 1 P0171 - 35-10 - System Too Lean - Intermittent Zmazal som ju a po prejdený cca 100 km mi opäť zasvietila kontrolka motora a znova táto chyba. Môže to mať s týmto súvislosť/spojitosť, alebo sa môže jedna o inú závadu? Citovat
lucky.jack Vloženo 17. Duben 2024 Vloženo 17. Duben 2024 @Maiky27 Jestli měnili lambdu, tak projdi systém sání, jestli není někde netěsnost. Případně i výfukovu část, těsnění pod svody atd. Eventuelně i váhu vzduchu. 1 Citovat
Maiky27 Vloženo 10. Srpen 2024 Vloženo 10. Srpen 2024 V 7. 4. 2024 na 14:58, TenLuko napsal: Ahoj, neměl někdo stejný problém? Případně netuší oč se jedná? + Svítí kontrolka motoru, na maxidotu se píše emise - do dílny IMG_7181 (online-video-cutter.com).mp4 Ahoj, vyriešil si tento problém? Mne to tiež robí pri dlhom státí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.