jvlas Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nemáte prosím někdo zkušenost s doděláním dálkového ovládání na Fabii RJ CZ KEY od firmy TrackPro? Nevím kam zapojit drátek pro odemikání kufru. Jde to zapojit rovnou na mikrospínač co je v klice 5. dveří??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 máš k tomu schému? pripojenie výstupu dialky na ten spínač v kufri ti nepomôže pretože ked zamkneš auto už spínač nefunguje. ešte by bolo jedno riešenie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Schéma k tomu bohužel není. Jen tento popis zapojení kabelů. Když to připojím na mikrospínač na 5- dveřích tak to opravdu funguje jen při otevřeném centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 no ved hej, ked raz zamkneš na spinač v 5tych dverach sa neberie ohlad. už som to tu niekedy riešil..išlo by to a to tak že by si dorobil relatko ktore by bolo ovladane z dialky a bolo by napojene na ružový kablík. tak by to išlo. nie som doma tak ti neviem hodiť schému...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 O tom jsem také už uvažoval. Nespěchá to, tak až budeš doma, hoď mi ho sem prosím. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 trošku som bol busy tak po novom roku ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jasně, OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Tak jak to vidíš s tím schémátkem na to relátko??? Našel jsi něco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) OK tu je to, snad zrozumitelné Editováno: 8. leden 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Díky moc, podívám se po relátku a začnu s montáží. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 neni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Chtěl jsem se jen zeptat, zda nevíte, jestli u orig. dálkového ovládání CZ při zamčení a odemčení (central z výroby) blikají blinkry jako signál zamčení odemčení. díky moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ja mám origo centrál na dialku a mne blikajú ale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu? Tak to mám a blikne to třikrát při odemčení a jednou to svítí při zamčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu? Tak to mám a blikne to třikrát při odemčení a jednou to svítí při zamčení A jeden postřeh; funguje tak na pět až sedm metrů od auta .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ja mám origo centrál na dialku a mne blikajúale dá sa to samozrejme aj tak aby neblikali oni totiž v servisu nevěděli, zda bliká blinkr při zamčení nebo odemčení. to bych nechtěl, abych po zamčení dálkou šel ověřit, jestli je to zamčené A jak ty to máš, máš origo centrál z výroby a dodělanou origo dálku k tomu? Tak to mám a blikne to třikrát při odemčení a jednou to svítí při zamčení A jeden postřeh; funguje tak na pět až sedm metrů od auta .. A dneska u pumpy jen 2.5m !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ja by som radšej ten menší dosah, už sami parkrat stalo v robote pri parkovisku že som nechtiac namiesto služobaka odomkol mojim klučom a nebol som si isty čo a jako.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Ahoj Profor já mám taký menší problém mám neorigo centrál a neorigo alarm značky Track pro CS13 od té samé firmy jsem si koupil odskok 5tých dveří v sadě byl mikrospínač, kabeláž a motorek, v návodu je napsane že motorek mám připojit takhle hnědý drát na kostru a černý drát je kladný pól, a mikro spínač má hnědý na hnědy v konektoru který je připravený od výroby že prý je ukostřen a druhý drátek de do té samé patice je hnědo bílý do hnědo zelenýho v konektoru tenhle kabel vede do předu pod palubku a mění se v hnědo modrý. já jsem s toho vol aký zmetěný vůbec to nechápupleas help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 OK tie farby: hnedý je vždy kostra tie ostatné farby máš podľa návodu k tomu odskoku alebo odčítal si z auta? asi si to odčítal z návodu podľa toho čo čítam pretože podľa schémy sa mi tie farby nezhodujú. Potom, k tomu odskooku je RJ alebo len motorček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Jenom motorek a mikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Už to mám zapojený profor díky za vymyšlení jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Neni zač a hlavne že to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.