Přejít na obsah

Kolik vám to jede


michalkot

Doporučené příspěvky

Pridam sa ka vam fabiakom s octou. 1,8 T RS max. 225, viac som nesiel. Dokonca ani v nemecku nie. Sice je pravda ze bol oktober 2 stupne a ja som mal letne. :help:

Inak vo fabii je stara 1,4 50 KW idealny motor. Fabiu jedine s tymto motorom. Jednoduchy, spolahlivy po mechanickej stranke, lacny na upravy a zvysovanie vykonu. Dobra vacka, hlava s velkym kanalom (vo fabii sa vratila fabrika k malym), pozrazat hrany, zlicovat, upravit spalovak, jemnulinko stiahnut hlavu a je to letadlo. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ja nevim co se to tady pise ze 1.2 47kw jede max 180 .. ja s 1.2 40kw jel po dalnici u nas 182 podle navigace ale motor tocil neco okolo 5 000 ot. a jeste trochu mohl ale vice nez 190 nemel sanci spotreba asi neco kolem 20 litru mozna i vice .. zvuk mel jako na vlastnim pohrbu presne tak :D ale jezdi do dnes :D A 1.4 44kw zatim jen 160 bez problemu tocil neco okolo 4 000 ot. nevim presne spotreba podle pp 10L :) nejaky extremni zvuk nemel ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Nebyl na nekterych fabiich omezovac? Ja mam 1.4 16V 55Kw, jede super, ale dnes jsem zkousel kam se ji bude chtit a okolo 160 mi motor udelal zaskub, jako by ho chytl omezovac, podruhe uz jsem to nezkousel, ale jeste to nekdy v noci cesto do prace zkusim... treba to je tim, ze s tim prede mnou jezdil nejakej Nemeckej doktor a najel jen 48 tisic, treba potrebuje chvili rozjezdit "normalnejsim" jezdenim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím!Od stredy sa zaradim,medzi Vas,kupil som Fabiu Combi 6Y verzia SEAQWX01FM5 r.v.2002,mam maximalku pisanu v papieroch 164 km/h,ako to ,že Vam to ide viac,to mate nejako prečipovane?,alebo seriovky idu viac ako sa piše,dalej keby ste mi mohli troška popisat o mojej fabke čo to je za verzia atd par viet aby som o nej vedel troška viac,či ma lepšiu vybavu ako clasic atď,vopred diky!!!

Je to tym, ze vyrobca udava max. konstrukcnu rychlost, teda to je rychlost, ktoru musi automobil zniest dlhsiu (trvalu) jazdu. Je samozrejma, ze auto da vacsiu rychlost (zvacsa), avsak to je uz spojene s urcitym rizikom (asi najvacsie je tepelne namahanie motora, prevodovky a ostatnych dielov).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Tak to se mi nechce věřit že jela 200 .. leda z kopce ne? Nemáš fotku? Já s ní více jak 180 tacho nejel a to už jí docházel dech..

Věř nebo ne bylo to na rovince po dálnici, pospíchal jsem domu tak jsem tomu dupal na podlahu:D foto nemám ale až zas pojedu tak vyfotím.

Editováno: , autor: chiquillo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...