Přejít na obsah

Čelní panel autoradia


Milos

Doporučené příspěvky

Ja obvykle panel z radia sundavam. Bydlim v centru Brna kde taky parkuju a uz se mi nekdo snazil odmontovat tazny zarizeni, takze radio vubec neriskuju :) vlastne v aute nenechavam lezet vubec nic, vsecko uklidim do kufru nebo do kastliku a panylek beru s sebou :) jen cekam kde ho zapomenu heh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Jak se to říká...? "...můžeš věřit v Boha, ale auto si vždycky zamkni!" Takže asi tak nějak.... :)

Je mezi náma bohužel pořád hoooodně "sviní", takže opatrnosti není nikdy nazbyt! :( Btw. já panel vytahuju z rádia pokaždé - podle toho na jak dlouho jdu z auta - beru s sebou nebo dávám do přihrádky - ale většinou beru s sebou. :)

Editováno: , autor: luckymann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to teraz ešte ide, vytiahneš panel a strčiš do kapsy v bunde, ale kam s nim v parnom lete ked maš len kraťasy a tričko. Asi ostava len ho nechať dobre zastrčeny v aute. lol

Kdepak panel se musí brát i na koupaliště... hezky do vodotěsnýho pouzdra a přivázat za plavky jako lol:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že čorkaři rádio bez panelu z 99% neukradnou... Je jim celkem k ničemu. :palec2:

jsem zvedavy, jak dlouho s timhle nazorem vydrzis :) ale treba dlouho... pokud nezijes v mistech, kde je kradez autoradii kazdodennim chlebem jiste socialni skupiny.

kazdopadne dodat k radiu jiny vhodny panel (ostatne, kde myslis, ze konci plonkove panely?) a prekodovat ho, je hracka, kterou se zivi zase jina socialni skupina spriznena s tou prvni. vysledky pak byvaji dostani na ruznych blesich trzich ci burzach.

me zatim vzali autoradio 3x (vzdy bez panelu!) - a krade se vsude. na malych parkovistich u cest, v ulicich velkych mest, na hlidanych parkovistich... vetsinou jsem mel "stesti", ze sli pouze po radiu. tj. pomerne ciste vylomeny zamek a ciste vyndane a odpojene autoradio. mam zname, kterym ho vypacili a privodni kabelaz odstrihli - to nepotesi. nejhorsi je, kdyz pri tom poskodi i dvere - rovnani a nova metaliza neni nic levneho. pokud se jenom predelava zamek, je to levnejsi. s pojistovnou to obvykle nema smysl resit - pokud mate spoluucast napr. 5000 a pokud vam pouze vylomili zamek a vzali obyc. autoradio, tak je lepsi si setrit bonusy.

dobrou zkusenost mam s autoradii Sony a s jejich rocni zarukou proti odcizeni. funguje. prinesete policejni zpravu, panel, potvrzeni o koupi a registraci a dostanete nove autoradio. uz ale bez pojisteni. takze prodat pod cenou a koupit si nove zase s rocnim pojistenim.

no nic... ke zlodejum autoradii mam stejny pristup jako vetsina, ktera se vratila ke svemu autu a zjistila, ze mela navstevu. zlomit obe ruce. nevidim v techto pripadech jedinou polehcujici okolnost.

priste zkusim vsadit na zabudovane autoradio. krade se podstatne mene a predevsim - ten cas, ktery pak se vsim stravite, to nestoji za to. zvlaste pokud se vam to stane daleko od mista bydliste, pripadne na dovolene v zahranici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Panel v autě zásadně nenechávám. Jen letos jsem u naší Feldy našel již třikrát otevřené dveře (ještě, že se dá tak snadno otevřít a nemuseli ničit zámek). Nikdy nic nechybělo, jen sedačky byly posunuté do zadu. Takže si myslím, že se zloděj pokusil najít panel a kdyby tam byl, tak bere i radio. Jinak si tento pravidelně se opakující jev neumí vysvětlit.

Je ale ovšem pravda, že bráchovi ukradli zase jen ten panel. Radio nechali, asi jich už měli dost z jiných lupů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak! Jediná ochrana před vyloupením je nemít uvnitř viditelně

jakékoliv cennosti. Takže když jdu od auta na déle než 5 minut, panel rádia sejmu

a uložím do kastlíku. Ostatní volně ložené uložím do kufru, aby ve voze zkrátka nic nebylo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...