SUP1 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) To osvětlení kufru je také napojeno na problematický spoj u komfortky Je tam i spoj na otevírání kufru (jsou to tuším ty zelenohnědé kabely a fungují na ukostření) Takže komu nefunguje otevírání kufru přes dálku nebo z řidičových dveří, může být problém tam když se to dělá, doporučil bych prověřit všechny spoje Když si vezmeš klasickou prozváněčku (obyč žárovkovou zkoušečku), můžeš zjistit, co na který spoj je (buď klemovat plusem nebo kostrou). Ale opakuji: žárovkovou zkoušečkou, ne kabelem (hrozilo by vyzkratování) Editováno: 21. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker_xxx Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 ja to prohlidnu a mrknu na to....to osvetleni kufru me celkem stve....tam neni videt ani prd :-D sem tam chtel dat nejakej led pasek,ale nejde mi stava do toho konektoru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unknownfriend Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Zdar borci, pomůže prosím někdo s osvětlením interiéru v okolí Kutné Hory? Díky Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel75 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 zdravím, taky mě na jedničkovým supu nesvítí interier ani v zrcátkách ani na nohy a stropní nejde ani řučne. tady jsem se dočetl o těch spojích na podlaze. tak jsem propájel a pořád nic. nevím co dál, prosím poradte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 co pojistky, to si asi zkoušel co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 A ostvělení Interiéru koukám věčný problém superbů Taky jsem s tím bojoval. A na konec to bylo tím ,že jse to někde kostřilo. Bohužel je to hledání toho správného kabelu a nebo při nejlepším/nejhorším jen komfort odešel na věčné./. Já jsem to měl hned u svazku kousek od komfortní jednotky. A pak pod středovým tunelem. Dělal mi to soused a řekl jsi 500Kč a vše funguje krásně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) To karel: A opravdu jsi propájel ty správné spoje? Jakou měly barvu kabely? Editováno: 6. Březen 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) Tak u mě to byli červený kabely A byli to směr od komfortu Editováno: 6. Březen 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Jo jo, tak tak, jsou nejblíže komfortce a jsou červené, je jich kolem pěti podle výbavy (LED v zrcátkách). Napsal jsem to sem proto, že napoprvé se to špatně hledá. Což by mohl být případ kolegy Karla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Já když jsem řešil problém s osvětlenim interieru a zrcátek, tak jsem všechny spoje s kontroloval a propájel a vůbec to nepomohlo. Tak jsem šel dal po kabelu a za řidičovou sedačkou na podlaze byl další spoj a ten byl totálně KO. Pročistil jsem ho propájel a všechno zase funguje tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel75 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 (editace) propájel jsem radši všechny spoje co jsem našel u řidiče u komfortky a ted teda mrknu za řidičovo sedadlo. pojistky jsou ok. Taky mě to už napadlo že by odešla ta komfortka, ale centrál funguje i otvírání kufru na dálku. nevím jak zjistit jestli ta jednotka je v pořádku. Editováno: 7. Březen 2014, autor: karel75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel75 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Tak závada odstraněna. byly to spoje za řidičem . Díky moc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 kluci tak sem na to ted koukal,měl sem to rozdělané,rozdělaní celkem pohoda,sedacku sem jen povolil na srobech vepředu a vyklonil dozadu,ale vubec nic sem nenašel.kabeláž mokrá to jo ale žadne známky po oxidaci a ničem podobném. pruchodka do jednotky komfortu byla cajk kabelaž v průchodce zadělaná nějakou gumou. myslíte že může být odpálená celá jednotka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Musíš tu kabeláž rozplést a podívat se ve spojích pod bužírku, kterou jsou spoje zadělané, tam to oxiduje. Další spoj je i za řidičovou sedačkou. Pořádně to prohlídni a určitě něco najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Taky jsem si jistý, že to bude tak. A jestli to bylo mokrý, tím spíš. Nejkritičtější spoj je cca 10-15cm od průchodky komfortky. Zkus hledat tam. Neboj se rozříznout izolaci podélně a celý svazek rozbal. Však to pak zase omotáš izolačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 No mrknu na to asi pristi sobotu, vyhodim sedacku celou zvednu celej koberec poradne a uvidim.zatim diky za radu,konecne sem narazil na poradny forum ktery funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrOtto Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Ahoj, někdo kdo by mi mohl zkontrolovat tento krásný problém, preferuji okolí Liberce s cenu a čas, nech někdo ohodnotí. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Odpověděl jsem Ti na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) ahojte, tiež mi nefungovalo celé osvetlenie interiéru aj pod nohami aj vo dverách, ale dnes som to konečne dokončil a naozaj treba ísť po kábloch a hladať tie spoje v priesvitných bužírkach vo zväzku kabeláže, ktorá ide popri prahu od šoféra až po zadné sedačky...je to tam celé zaoxidované a treba pozrieť nielen vpredu pri komfortke ale aj vzadu za sedačkou, ja som to mal zle paradoxne za sedačkou, kde bol koberec suchy... v predu pri komfortke som mal 6 spojov, a vzadu som mal 4 spoje, ktoré boli total prehnité. Po očistení a popájkovaní konečne všetko svieti ako má huraaa Editováno: 7. Květen 2014, autor: majo777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 ešte prikladám foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker_xxx Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 SUP1: tak jsem propajel ty zelenohnedy kabely,ale kufr stale nesviti..... nevis cim by to mohlo bejt? asi to muze bejt preruseny jeste nekde po ceste ale to se tezko hleda..... nevis jaky kabel je jeste na zrcatko u ridice na ten didovej osvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Ty zelenohnědé kontakty jsou na otevírání kufru, nikoli na osvětlení, špatně sis přečetl... Diody v zrcátkách jsou napojeny na vnitřní osvětlení, čili je to ten nejproblematičtější spoj, tedy červené, resp. spoj, kde je nejvíce kabelů, udělej znovu revizi tohoto spoje. Osvětlení kufru by mohlo být špatným mikrospínačem v zámku kufru. Funguje Ti signalizace otevřeného kufru na maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 jj, mne ten mikrospinac doslova odhnil... nesignalizoval mi maxidot otvoreny kufor a nedal sa mi ani otvorit kufor samostatne pomocou D.O. na kluci. popozeraj tam, bude to tam "pekné" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biker_xxx Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 sup1: aha tak to jsem spatne pochopil i precetl ....jinak na maxidotu se mi to zobrazuje kdyz kufr otevru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.