mufi Vloženo 15. Srpen 2024 Vloženo 15. Srpen 2024 Ahojte, neriešil niekto z vás náhodou túto otázku? Možem dať piate dvere po facelifte aj na prefaceliftovú Fabiu? Ďakujem Citovat
Martab Vloženo 16. Srpen 2024 Vloženo 16. Srpen 2024 Dveře jako takové jsou stejné, liší se jen logo vs. nápis Škoda. Citovat
ExecutedDonut Vloženo 16. Srpen 2024 Vloženo 16. Srpen 2024 @Martab technicky nemáš pravdu ve dveřích je rozdíl právě v oblasti loga, u předfaceliftu je na logo udělaný prolis, na faceliftu už není. Ale co se týče montáže dveří jako takových tak v tom problém nebude. Citovat
VeteranChild Vloženo 16. Srpen 2024 Vloženo 16. Srpen 2024 (editace) No ale existují i facelifty, co mají na dveřích pořád logo. Nápis (a tím chybějící prolis) přišel až později. 😉 Tím pádem by páté dveře měly být identické i mezi FL a předFL (do MR 2020?). Editováno: 16. Srpen 2024, autor: VeteranChild Citovat
Martab Vloženo 16. Srpen 2024 Vloženo 16. Srpen 2024 @ExecutedDonut Dveře jsou identické až na logo (resp verze s logem má prolis, verze s nápisem jej nemá). Jak píše @VeteranChild z počátku měl i FL logo, nápis. Pokud se nepletu, tak FL je MR19 a nápis přišel s MR20. Navíc dnes ŠA dodává jako originální díl již jen dveře s nápisem i na starší modely. Co může být ještě rozdíl je tlačítko na otvírání, které u prvních MR bylo kratší a nebude do "FL" dveří pasovat. 1 Citovat
VeteranChild Vloženo 16. Srpen 2024 Vloženo 16. Srpen 2024 @Martab Nad tlačítkem jsem taky přemýšlel, ale nebyl jsem si jistý. Pokud je to situace jako u S2, tak bude i o něco užší a s jinak řešeným upevněním. Citovat
milanxx Vloženo 19. Srpen 2024 Vloženo 19. Srpen 2024 Dnes u nás byl bývalý kolega a koupil ránu zezadu, má 1,2TSI v Trumfu. A dostal minulý měsíc dveře se znakem jako před FL. Jen má velké madlo. Citovat
Martab Vloženo 19. Srpen 2024 Vloženo 19. Srpen 2024 Zajímavé, tak možná dávají jak je zrovna na skladě. Vyházel jsme z: Citovat
ohler Vloženo 23. Února Vloženo 23. Února Zdravím. Jdu si pro radu. Fórum jsem pročetl a prošel. Mám fabii combi rok výroby 2015. Samozřejmě Víko kufru rez kolem osvětlení SPZ. Tak sháním jiné dveře. Našel jsem pár kousků facelift. Budou tedy normálně pasovat? Nebo otevírání bude jiné? Jak to popřípadě vyřešit. Díky moc za radu. Citovat
milanxx Vloženo 23. Února Vloženo 23. Února Vcelku stejné. Jenom bude nutná nová klika, má větší rozměr. Citovat
sawier Vloženo 18. Června Vloženo 18. Června (editace) Caute vidim toto tema tak se pridam, sundaval nekdo znak z patych dveri na faceliftove fabii rv 2020, je tam nejaky prolis? chtel bych si misto nej dat napis a bojim se ze sundam znak a budou tam dulky zde https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-facelift-zadni-stredovy-napis-skoda-original-cerny-12078cz3173/ pisou ze pasuje na vsechny faceliftove fabie 3 ale radsi bych si byl jisty Editováno: 18. Června, autor: sawier Citovat
sawier Vloženo 18. Června Vloženo 18. Června Sakra takze to bych kvuli toho musel menit cele vrata, tak to nic no nechapu proc 12/20 vyroba ma jeste znak.... Citovat
VeteranChild Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června Nápis ŠKODA by měl být na všech autech od 08/2019. Pokud má auto z 12/2020 pořád logo, jsou ty páté dveře pravděpodobně měněné. @sawier Není možné, že někdo předtím nápis sundal a nalepil znak po oříznutí kolíků na páté dveře bez prolisu? Citovat
sawier Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června To si nemyslim, i kdyz si projedu inzeraty fabie rv 20 najdu auta jak s textem tak se znakem, spis si myslim jestli tam nedavali nejake skladove zbytky, tezko rict. 1 Citovat
ExecutedDonut Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června V jednom obdobi se davalo co zrovna bylo po ruce, uz se to tu myslom resilo, skodovka se zbavovala starych dveri, ted uz je ani nema, takze kdyz se dela nejaka oprava tak automaticky dostanete dvere s napisem. Citovat
sawier Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června (editace) Divam se na vyrobni listek a je tam 26.11.2019, takze do provozu sla az za rok po vyrobe, aspon myslim ze to znamena neumim nemecky Editováno: 19. Června, autor: sawier Citovat
VeteranChild Vloženo 19. Června Vloženo 19. Června Já se teda opravím a upřesním, že nápis ŠKODA se nezačal dávat hned s MR 2020 v 08/2019, ale až ke konci 11/2019. Takže by to mělo sedět a budeš mít jedno z posledních aut ještě se znakem. Tím pádem je tam i prolis a znak bych nesundával. Ale jak tu už několikrát padlo, auta po výměně pátých dveřích mohly v jistém období dostat obě verze podle aktuálních zásob. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.