Přejít na obsah

Zadni naraznik pred a po faceliftu


gh0

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
zadni neni stejnej pozor na to ma uplne jine uchyceni aspon ten muj chtel jsem predelat zadek na facelift a pekne sem si nabehnul predek sel nadherne ale do zadku us nikdy nepudu

Tomu nějak nerozumím. I kdyby byl zadní nárazník na faceliftového modelu jinak uchycen, tak jaký to má význam předělávat, když navenek vypadají oba naprosto stejně ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nechapu snahu predelat zadek na facelift, kdyz se na nem nic nezmenilo.

Narazniky jsou naprosto stejny, i cisla dilu, od urciteho VIN se lisi jeho uchyceni, nicmene nema nic spolecneho s faceliftem a i novejsi uchyceni by melo bez problemu pasovat na kterykoliv naraznik...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O Octavii I neni sporu, tam byla zmena po faceliftu vyrazna.

Nicmene, pro Fabii ma zadni naraznik stejne cislo dilu jak pred tak po faceliftu, tudiz si troufam opakovane tvrdit, ze k zadne zmene nedoslo.

Znova opakuji, ze se zmenilo jeho bocni uchyceni (vedeni) od urciteho VINu (nikoliv od prelomu MR a to jeste jen u combi a sedanu), ktery by ale nemel mit vliv na moznost ci nemoznost uchyceni "stareho" a "noveho" narazniku.

Overoval jsem to i z dalsich zdroju a ten potvrdil, ze ke zmenam nedoslo.

Editováno: , autor: Maverick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 8 měsíců později...

tak i na obautodíly je u fcl nárazníku psáno že pasuje pouze na fabku po fcl že má jiné uchycení mlhovek tak mě právě zajímá jestli ostatní uchyty budou stejné držák mlhovky by se dal nějak vyrobit toho se nebojim, ale nechci ho kupovat dokud nevím jak to je s ostatníma uchytama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kulaté mlhovky jsou přišroubovány přímo do nárazníku,takže stačí jen koupit kulatý mlhovky a držák s dírama je přímo výlisek na nárazníku.Po sejmutí plastové mřížky která je na mlhovce nacvaknutá jsou 3 šroubky na hvězdičku který drží mlhovku v nárazníku. Jinak nárazník po faceliftu pasuje na F1 bez problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...