Albín Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Ahoj všem. Potřeboval bych radu s mojí fábkou. Je to 1.6 55kw. Mám problémy se starty,nějaký měsíc mě trápili občasné špatné starty,že to dlouho točilo,třeba 5-7 vteřin. Teď ale cca posledních 14 dnů, mi to chytne na drb,ale po pár vteřinách to začne kuckat až to chcípne. Druhý,max třetí startování už je v pohodě. Auto jinak jede jak má. Zkusím sem nahrát videa co jsem dnes natočil. Na netu jsem moc témat s tímto problémem nenašel,ale v asi 2-3 debatách psali že by to měl být problém EGRu. Mám najeto 250 tisíc a zatím vše originál. Díky VID20241012132320.mp4 VID20241012164425.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 12. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 12. Listopadu Zdravím. Takže jsem pokročil a bylo zjištěno,že mám v háji vysokotlaké čerpadlo,netěsní a kape z něho nafta. Sháním tedy repas. Nové origo za 45 tisíc kupovat nechci. Máte někdo nějakou zkušenost s dobrou firmou na repas? Zatím jsem našel autonorma a turbo-tec. U obou vyjde čerpadlo na cca 11-12 tisíc,s certifikátem a zárukou 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.