nenousek Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Mám nakonfigurovanýho už nějakou chvíli Kodiaqa, ale ještě jsem ho chtěl pořádně projet, než udělám rozhornutí a objednávku. Nicméně asi před třema týdny se mi v konfiguráku ukázalo, že moje uložená konfigurace už není možná s příplatkovou výbavou Asistovaná jízda 2.5+, ale jen Asistovaná jízda 2.0+. A minulej tejden zmizela i Asistovaná jízda 2.0, přičemž zůstala jen verze 1.5, která je v základu. Že mi to nebude držet nějak inteligentně v pruzích asi tolik neřeším, ale AJ 2.5 mělo v tom samým balíčku i 360 kamery, což mě už mrzí. Dealer netuší, co se děje, ani proč, jen tipoval, že asi maj nějakej SW bug, kterej nejsou schopni vyřešit, a proto to zatím stáhli. Superb v konfiguráku měl AJ 2.5+ celou dobu, až dneska jsem to refreshnul a ejhle, už taky nění dostupná, zatím to spadlo na AJ 2.0. Octavia AJ 2.5 v nabídce příplatků stále má. Máte někdo ponětí, co se děje? A pokud se to stalo už dřív, což jsem tu našel, že čtení značek někomu zmizelo z infotainmentu v roce 2021/2022, protože bug, tak třeba i info, jak dlouho jim průměrně trvá to vyřešit, než bude AJ2.5 zas v nabídce za příplatek? Moc díky a užasnou neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu No nevím, ale toto je sekce Kodiaq I ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 10. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 10. Listopadu (editace) Tak to jsem si nevsiml, diky. Umel bys to presunout prosim, anebo to mam zalozit znova? Editováno: 10. Listopadu, autor: nenousek pravopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Přesunuto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Pokial viem, tak Kodiaq nikdy nemal vo vybave/ceniku asistovanu jidzdu 2.5+. Ani v ceniku z minuleho roka sa tato polozka nenachadza. Vzdy bola max asistovana jizda 2.0+, s tym, ze prave tato ma 360 kamery a ulozeny parkovaci manever. Verzia 1.5+ ma aktivne vedenie v jazdnom pruhu atd. Netreba porovnavat s Octaviou, ta ma tie znacenie verzii uplne inak. Tam 360 kamery nie su sucastou asistovanej jazdy, naopak Head-up displej je sucastou kym v Kodiaqu nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 10. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 10. Listopadu Tady budu muset nesouhlasit, neb si s konfiguraci Kodiaqa hraju uz nekdy od srpna. 2.5 tam urcite byla, pak nahrazena 2.0, ted uz je jen ta 1.5 v zakladu. 360 kamery byly soucasti uz od 2.0, to souhlas, ale jelikoz ani ten ted neni k dispozici, 360 proste v nabidce neni. Kazdopadne pokud tedy nebudeme srovnavat s Octavii, pak Superb je na tom ted stejne, ze misto 2.5 je mozne objednat uz jen 2.0, uvidime, kdy to padne na 1.5. Takze se evidentne neco deje, neb novej infotainment byl vyvijenej pro s4/k2 primarne, pokud se nemylim. Na o4fl to dali proto, protoze sw v o4 byl zlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 10. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 10. Listopadu Tak mas mozna pravdu, ze K2 mel zatim jen 2.0+, a ze to pletu s jinejma modelama. Prosel jsem ted nabidku skladovek a zadna fakt 2.5 nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Bud je to chyba (bug) v konfiguratore, alebo Skodovka to z nejakeho dovodu stiahla. V tom pripade by malo dojst k uprave cenika, lebo tam je stale asistovana jizda 2.0+ mozna pre Selection a Sportline. Idealne kontaktovat predajcu s dotazom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 10. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 10. Listopadu Jak pisu, prodejce nevi nic. Ale zkousel jsem zatim jen jednoho dealera. Jinak me napadlo jeste vzit stary ID ulozeny konfigurace, a tam AJ2.0+ mam porad. Otazka je, ze pokud bych to s timhle kdoem objednal, jestli to dodaj No nic, spousta otazek na dealera, zda se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecko3 Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu (editace) Je to tak, byla tam nějakou dobu asistovaná jízda 2.5, ale asi ji velmi rychle stáhli. Řekl mi to jeden dealer, když jsem s ním komunikoval teď ohledně Kodiaqa 2 RS. Prý kvůli Soft chybám. Říkal taky, že je teď stažen motor 2.0 TSI u Kodiaqa 2 ve standardních výbavách (ne RS, to ještě nejde objednat) chvilku po tom, co bylo možné benzin 2.0 objednat. Editováno: 10. Listopadu, autor: embecko3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 10. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 10. Listopadu Tak hura, nejsem blazen Ad 2.0 TSI, asi nerozumim embecko3, co mas na mysli? Pokud se nepletu, 2.0 TSI u Kodiaqa neni v zadny jiny vybave mimo RS, tedy zatim ani nebyl. A u supa i okty rs stale v konfiguraku je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecko3 Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Prý tam byl cca několik dní a hned jej zase stahli, kvůli SW chybám. Měl by tam být ve verzi 150 kw 4x4 až to vyřeší. Bude ve výbavách jako Selection nebo Sportline, v RS bude ten silnější 195 kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 10. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 10. Listopadu Jasny. Ja nejak myslel, ze 2.0 tsi je jen 195kw, ze tech 150kw tahali z 1.5. Ale to uz by ten malej motor asi trapili moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Nevím no, ale směrodatný v tomto je snad oficiální ceník. Mám ceníky 09/11/2023, 22/12/2023, 23/04/2024, 12/06/2024, 11/07/2024 a poslední je 31/10/2024. Za mě všechny. Žádný z nich nehovoří o asistované jízdě 2.5. Ve všech je k dispozici asistovaná jízda 1.5+ a 2.0+ se stejným rozpisem položek, co obsahují. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo Úterý v 17:06 Sdílet Vloženo Úterý v 17:06 Tak Asistovana jizda 2.0+ je v konfiguratore opat dostupna pre Selection/Sportline. Zrejme nejaky bug ako obvykle.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.