Pucezhodosha Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Poradíte mi, prosím, jaký (byť neoriginální) krycí koberec - ideálně oboustranný dát do auta se 7 řadami sedadel? Ten jediný dostupný je prý pouze pro pětimístné verze a také se tam údajně nevleze. Děkuji předem za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Ale vleze, dokonce s cca 10cm rezervou vzadu u 2. rady sedaček. Mám originál oboustranný koberec pro 5 mistnou verzi a jedinny "problem" je ten, že ho v případě použití 3. rady sedacek musíš vyhodit z auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Ještě foto pro představu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Presne tento mám aj ja vo svojom aute....super vec tento koberček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 V 10. 10. 2019 na 17:39, soray napsal: Ještě foto pro představu A to je ten pevný, který nelze srolovat za 3. řadu sedadel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Ano, to je ten pevny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazo22 Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 Objednane z anglicka - Skoda Hortons - dodavaju len do UK asi importer nechava vyrobit ale super funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Aj v EU je origo taký v ponuke, objednáš v ktorejkoľvek Škodovke: Rozkladací obojstranný gumotextilný koberec do batožinového priestoru ŠKODA Originálne príslušenstvo (565 061 210, cena: 96,01€) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovaja Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Ahoj, měl bych dotaz na vanu do kufru pro Kodiaqa. Koupil jsem Kodiaq I RS v 7mi místné verzi a rád bych koupil origo vanu do kufru. 99 procent času budu jezdit se sklopenou třetí řadou a tak bych rád koupil hlavně vanu pro 5 míst. Bude tam pasovat klasická origo vana pro 5ti místnou variantu? Zkoušel jste to někdo? Nevím, zda to tam není nějak jinak prostorově, když tam je ta třetí řada sklopená a když se posunuje druhá řada sedaček....... Přemýšlím koupit origo vanu na 5ti místnou a nějakou druhou neorigo pro 7 místnou verzi, kterou bych jen občas přehodil v garáži, když vím, že pojedu v 7 lidech. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 25 minut Sdílet Vloženo před 25 minut Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.