frantisekcerny Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Převodovka 5st je těsně před smrtí a chci se zeptat, zda je reálný swap na 6st. manuál? Je to vůbec možné / je to nákladnější, než hledat jinou 5st? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 No a přijde ti, že převodovka je motor 1.6 MPI? Mně tedy ne. Přesunuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisekcerny Vloženo před 20 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 20 hodinami Díky za nedpověď... Ano, řeším motor 1.6 MPI a jaké převodovky k němu pasují. Neřeším, že mi umírá převodovka. Přesunout zpět. Díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami Nejsi tak trochu drzý? Přečti si pravidla fóra a pravidla motorové sekce a dodržuj je. Pokud ti to činí problém, nechoď sem a nepřidělávej zbytečnou práci jiným. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami @frantisekcerny jsi tady měsíc i s cestou, tak buď rád, že ti to @Pawouk přesunul a rovnou ti téma nezamkl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisekcerny Vloženo před 19 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 19 hodinami Nejsem první, kdo napsal arogantní odpověď. Chtěl jsem jen znát odpověď na svoji otázku, ne řešit nějaké nesmysly. Nepřijde mi, že přidělávám zbytečnou práci, když se ptám se reálný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantisekcerny Vloženo před 19 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 19 hodinami před 2 minutami, Ondra16V napsal: @frantisekcerny jsi tady měsíc i s cestou, tak buď rád, že ti to @Pawouk přesunul a rovnou ti téma nezamkl. za deset let se ozvu, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami před 3 minutami, frantisekcerny napsal: Nejsem první, kdo napsal arogantní odpověď. Chtěl jsem jen znát odpověď na svoji otázku, ne řešit nějaké nesmysly. Nepřijde mi, že přidělávám zbytečnou práci, když se ptám se reálný problém. Přiděláváš, protože nerespektuješ zdejší pravidla. Veřejné polemiky se správci fóra pravidla zapovídají. Takže to tady zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky