Přejít na obsah

Dodělání chlazení schránky před spolujezdcem

THORIN

Doporučené příspěvky

Rád bych si na léto dodělal chlazení schránky před spolujezdcem, tak jako měla třeba OII, OIII, atd. Našel jsem na fóru pro Karoq že to již někdo dodělával, jsou tam i čísla dílů. Nevíte někdo, jestli by tyto díly pasovaly i do OIV.

Jde hlavně o ventil, hadice asi nebude takový problém. Jestli máte někdo přístup do ETKY, třeba porovnat čísla pro tento ventil u jednotlivých modelů.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou potřeba tyto dva díly: ventil 5E0 816 355 a hadice: 5E0 816 311.

Žádná jiná verze těchto dílů evidentně neexistuje a dávaly se i do O4.

Na zahraničním fóru je i hezký návod: Octavia 4 (NX) Glove Box Cooling Retrofit (briskoda.net).

Editováno: , autor: VeteranChild
Odkaz ke komentáři

Evidentně jsou stejné díly použity i na Škoda Karoq, protože přesně tyto jsem si koupil podle fora o Karoqu.

Tohle šetření opravdu nechápu, těch pár korun ve výrobních nákladech by jim za to opravdu neměly stát.

Ve své OII mám chlazenou nejenom schránku před spolujezdcem, ale i pod loketkou uprostřed.

Odkaz ke komentáři

Netroufnu si říct jaká je přesně výrobní cena dílů, za které já jako koncový zákazník zaplatím 800 Kč. Možná tak 50 Kč?

Jasně že znám zákonitosti velikých čísel, ale tady také jde o jméno značky, nebo se snad pletu?

O IV rozhodně není špatné auto, jinak bych si ji nekoupil, jenže tyto drobnosti jí dost sráží.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...