1Jakub2 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Zdravím, neviem na koho sa už mám obrátiť, tak to skúsim tu. Mám Škoda Octavia 3, rok 2013 a keď je vonku zima alebo mínusové teploty, tak mi auto nechce štartovať. Otočím kľúčik do prvej polohy, rozsvietia sa kontrolky ale otočiť kľúčik do druhej polohy mi už nejde. Bolo mi povedané, že to môže byť chyba riadiacej jednotky ale to neviem. Prikladám aj video pre lepšiu predstavu. Za odpovede ďakujem. VID_20250201_152622.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února kdyz nejde otocit fizicky,tak je problem ve spinacce,bych tipnul. Natoc video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Jakub2 Vloženo 5. Února Autor Sdílet Vloženo 5. Února Kľúčik ide otočiť ale len do prvej polohy, ďalej už nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.