Červen 27, 201114 r Protože je to pouze pro škodovku a jezdí jenom díky zkušebním značkám F,takže jako prototyp to žadnou STK nepotřebuje. Upraveno Červen 27, 201114 r od Vlasta
Červen 28, 201114 r no ale stejně podle mě by neměla jezdit po normální ulici ve městě ale jenom po jejich závodě, nebo po nějaké skušebně, my musíme na stk a oni si prostě jezdí tak jak jsem jim líbí
Říjen 20, 201113 r pred par dny jsem zjistil ze jsou stale lidi kteri si mysli, ze chromu neni nikdy dost...
Říjen 24, 201113 r teď jsem v pátek stál na světelné v Praze a ve vedlejším pruhu stála F I Combi v barvě béžová sahara a měl růžové liťáky , fááááákt brutus, jen mě mrzí že jsem to nevyfotil
Leden 27, 201213 r Chlapíííííí nebudu zakládat nové téma,napadlo mě jak by vypadalo RSo s bilejma Plechačema (samozrejmě na nízkoprofilu a podvozkem strýček google nic nenašel,nemáte nějáký fotky? ))))))))
Únor 12, 201213 r Kolegova fabia, asi by nikto nepovedal, že to je 1,2 HTP se kolega pos....l ne? na co tam má plachtu?.....
Březen 22, 201213 r jo no,... to muselo bejt pasovani, rezani a atd,... jen by me zajimalo co na to soudruzi na technicky tezkej prototyp
Březen 24, 201213 r Tak to je mazec .... ale nevypadá to zle :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 24, 201213 r Pěkné ale ty kola mě k tomu moc nesedí. Tuningáři by řekli snížit. Já jsem toho názoru že na naše cesty jedině nahoru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.