Honza9007 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 dneska jsem potkal na R10 směrem na Prahu; kdo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 To je Dawe323,auto je po Barym.Toho klolučka sem dlouho neviděl,nějak ho to tady přestalo bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 a pritom delal tak kraaasne fotky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Mi povídej. Od něj bylo i moje auto krásný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 biele doplnky fajn, ale viac by pristali tmavému autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Asi tusite kam bych majteli narval ty svetla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 do kufra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 přitom samotná barva auta je krásná, ale za ty světla bych bral ORV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Jo barva je nadherna kurna boli me u srdce jak to vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Tady je nějaký skoro epidemický výskyt alergie na ta tuzingová světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Mozna to bude tim ze me ta drivejsi moda na takove ty zrcadilka z odrazkama nejak minula veeeelmi sirokym obloukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 No mě se to taky nikdy nelíbilo. Ale když sleduji ty módní vlny,tak to co se teď vynáší skoro do nebes,bude za pár let taky tuzing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Tak cerna kola, cerne masky nebo barvicky a samolepky me furt mijeji velkym obloukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 A to je dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 zaujala mne barva-celkem jí ten RS nárazník sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 jo pořádné 16" a byla by akorát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 no a hlavne placacky OFF .............. kdyz tak koukam ten ramecek mlhovky stribrnej se nejak zacina rozmahat,..... zvazuju ze bych do neho sel znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Barva je zvláštní ale pěkná A ten rámeček, za mě teda ne, ten se mi opravdu nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Mlhovky fůůůj Ale ty kola jsou tragický,brudr je má taky ve14" a děs běs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 kdyz ma clovek kola stribny muze to stim jakoby ladit ...... a kdyz to je stribrny, prijde mi to jakoby opticky vic protazeny dopredu ......... jakoby takova brada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Není to modrá Denim?Jinak v práci má jeden šofér FI RS zelenou co se používá na FII myslim. Taky to vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Tu zelenou FRS1 jsem viděl, vypadá hodně pěkně mám za to že byla snad i jeden čas k prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Lukason kecá on by nejradší žúžové vid :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.