JMo Vloženo 2. Března Vloženo 2. Března Ahoj, Mám následující problém s motorem 2.0 TDI 110KW (s DSG): Mám najeto cca 210 000km a nyní po ujetí 50-80km od startu se objeví cukání motoru a auto nemá výkon, při zvýšení otáček se cukání zesílí, při zastavení a na volnoběh cukání není patrné. Když zastavím na cca 10s, problém zmizí a auto jede zase normálně a problém se už neprojeví (po problému jsme ujel vždy tak max 40km) Zatím se mi to projevilo při dvou následujících situacích: 1) rychlost 90km/h, na 6rychlost, cca 2100otáček 2) rychlost 40-50km/h, na 4-5rychlost, cca 1700otáček V diagnostice není uložena žádná chyba! (ani žádná kontrolka nic nesignalizuje) Mechanik překontroloval související mechanické věci (který nevyžadovaly demontáž) a údajně vše OK. I všechny měřené hodnoty v diagnostice jsou OK (bohužel zatím měřeno jen když se problém nevyskytl - jelikož pro výskyt problému je nutné alespoň hodinová jízda) Nesetkal se s tím náhodou někdo? Jsem už celkem bezradný. Díky. Honza Citovat
Lukas1122 Vloženo 16. Června Vloženo 16. Června Zdravím, Octavia Combi 3 2015 2.0 TDI 110 kW CR DPF, 6MP, 254 000 km, mi občas trhne motorom pri cca 2 000 otáčok na 3. prevodovom stupni. Môže to znamenať problém s turbom, EGR ventilom, vstrekovačmi, ... ? Ďakujem za odpovede. Citovat
Trabik601 Vloženo 17. Června Vloženo 17. Června Motor CRMB EU6? byva to vraj vlastnost tych motorov a aj mne to obcas trhne ale len jemne, nie nejak silno a to musi byt ustalena jazda Citovat
Lukas1122 Vloženo 17. Června Vloženo 17. Června Trabik601 ďakujem za odpoveď, áno, je to CRMB EURO 6, doteraz mi to nikdy nerobilo, minulý týždeň mi to začalo robiť, trhne to sporadicky, akoby som stúpol prudko na brzdu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.